Jag kände lättnad i magen efter behandlingen

Sedan en tid tillbaka har jag en del problem med utslag på huden, pigmentering, håravfall och känslig mage. Min mage kändes alltid full oavsett hur mycket eller lite jag har ätit. Det räckte att jag drack en kopp te för att magen skulle kännas super full och stor. Ett urintest som jag gjorde i Tyskland visade att jag hade väldigt höga arsenik nivåer i kroppen samt förhöjda värden av kvicksilver, kadmium, tallium med mera. Testet gav mig klarhet och förklaring till alla mina bekymmer som jag hade jämt och som försämrades med tiden trots stora ansträngningar vad gäller kost, motion och stressminimering.

Redan innan jag fick resultatet på testet, åt jag ingen gluten, inga mejeriprodukter, inga animaliska proteiner förutom fiks och skaldjur ibland. Äter mycket grönt. Använder inga kemiska hygienartiklar, försöker att hålla mitt hem så kemikaliefritt som möjligt. Jag springer långa distanser och cyklar varje dag till jobbet. Går till bastu och kallbad regelbundet, två-tre gånger per vecka. Trots detta hade jag en svår tungmetallbelastning i kroppen. Jag läste på och förstod ganska snabbt att förutom mina två amalgamfyllningar måste det vara mycket gammalt som samlades i kroppen under flera flera år tillbaka och som satt kvar i kroppen. Det är dessa gamla ansamlingar som gör att kroppen inte kan ta upp den nya fina maten jag ger den. Därav håravfall, trötthet och brist på olika livsviktiga mineraler och vitaminer i kroppen. Jag lärde mig att de flesta ansamlingar av gammalt skräp som finns i kroppen sitter till största delen i tarmen. Så även tungmetaller.

Det var glasklart för mig att 1) amalgamfyllningar skulle bort och 2) tarmen skulle rensas. Men vad är det bästa sättet att göra en tarmdetox på för mig? Jag gjorde två tarmdetox under de senaste två åren. Intog detoxande naturliga preparat. Det hjälpte med magbekymmer men bara för kanske 2 månader. Sen fick jag mina problem tillbaka. Jag behövde en detox som skulle rensa tarmen ordentligt. Läste på och hittade information om professionella tarmsköljningar som en effektiv detox. Efter jämförelsen och analysen av informationen från olika internetsidor från olika länder, kom jag fram till att det är just den detoxen jag ska göra. På nätet hittade jag informationen om Mistelgården och behandlingar de gör. Ringde och bokade en tid för tarmsköljningen.

Bara tanken om den proceduren kändes lite obekväm. Dock när jag var på plats och pratade med Irene, kändes det annorlunda. Irene upplevde jag som en empatisk, engagerad person som VERKLIGEN bryr sig och GENUINT vill hjälpa. Jag kände mig trygg. Efter första behandlingen kände jag inte så stora förändringar fysiskt, dock mentalt var jag övertygad om att jag är på vägen dit jag vill, d.v.s. ren och frisk kropp. Om en vecka hade jag nästa behandlingen hos Irene. Som även första gången så var Irene mycket empatisk och engagerad. Hon genomförde hela proceduren mycket professionellt, försiktigt och diskret, jag kände mig trygg. Vi hade en dialog om det som Irene upplevde var problematiskt eller tvärtom glädjande i min mage. Vi pratade om det hon gjorde, hon svarade på alla 1005 (minst!) frågor jag ställde i processen. 🙂 . Jag kände mig tagen på allvar. Kände lättnad i magen efter behandlingen. Och när jag kom hem efter behandlingen gick jag till badrummet för att tvätta händer, kollade i spegeln över vasken och blev super förvånad. Min hud i ansiktet hade sådan vacker lyster! Blå-gråa färgen i mina ögon var super framträdande och tydlig. Himmel, tänkte jag, det har hänt något här. Tydligen så började utrensningen ta fart och jag såg resultatet i mitt ansikte.

Ytterligare en vecka har gått och jag kom på tredje behandlingen. Vi försökte att bli av med ansamlingar som jag hade på vänstra sida av min mage, som i och för sig inte vara farliga och inte borde vara så svåra att bli av med då de satt nära utgången, som dock inte ville ge sig. Irene gjorde magmassage och allt, de ville bara inte ge sig. Efter sista behandlingen så tänkte jag att jag kanske borde komma en gång till, hur ska jag annars bli av med detta. Men sen plötsligt när jag skulle gå ut ur behandlingsrummet för att prata med Irene, fick jag behov av att gå på toaletten. Det var lite konstiga grejor som kom ut, helt annorlunda än dem jag brukade få ut efter tarmsköljningar. Efter det så bad jag Irene att kolla om de ansamlingarna på vänstra sidan av min mage fortfarande var kvar. Hon kollade och kände inget! De var helt borta! Det tog 9 tarmsköljningar fördelade på tre behandlingstillfällen för att bli av med dessa ansamlingar alltså! Och jag behövde inte göra flera tarmsköljningar. Min mage kändes super lätt med. Även nu efter 2 dagar efter sista behandlingen känner jag en lätt mage trots att jag äter som vanligt. Har en del energi också.

Sammanfattningsvis kan jag beskriva min upplevelse av behandlingar som jag gjorde hos Irene, som att de var professionellt utförda med försiktighet och diskretion. Irene var empatisk och engagerad, hjälpsam. Hon tog mig och mina bekymmer på allvar. Vi hade en utvecklande dialog om själva proceduren och just min kropp. Jag fick tips vad gäller mat och vitaminer mm. Det är definitivt Mistelgården och Irene som jag kommer vända mig till nästa gång jag ska göra en tarmdetox.

/Laura

Comments are closed.