Veckan på Mistelgården var tuff!

Laila berättar om sin stora hälsovecka.

”Med hjälp av Anette och Irene och deras stöttning och samtal fick jag redskap att komma igenom den svåra delen av hur kroppen och huvudet reagerar i verkligheten.”

DSC02403m

Jag har inte mått något vidare bra i olika omgångar under mitt 42 åriga liv. Har levt mycket i det förflutna, besvikelser, ingen självkänsla, inget självförtroende, ingen respekt för mig själv. Har haft dålig mage, oro, nervositet, ångest, rädsla, stress och depressioner. Kurerad med antidepressiva mediciner, samtal med kuratorer och läkare, men problemen har bara varit avstängda aldrig blivit upplösta.

Min vecka på mistelgården var tuff, mycket känslor och tankar som bara snurra runder i kroppen och huvudet, sådant som jag stängt av med mina kemiska mediciner var inte lätt att handskas med. Men med hjälp av Anette och Irene och deras stöttning och samtal fick jag redskap att komma igenom den svåra delen av hur kroppen och huvudet reagerar i verkligheten.

Ett stort beröm och världens tack vill jag ge dem, ingen av alla kuratorer eller läkare har någon gång brutit igenom mig och fått mig till att inse och förstå vad jag burit på och som orsakat sådan smärta som jag haft med mig i många år. 

Det var mycket information och föreläsningar som bidrog till att jag fick många olika sätt att hantera mitt förflutna och komma vidare och leva mer i nuet och det största var nog att jag ska respektera mig själv för att andra ska respektera mig. Acceptera det som varit och gå vidare. 

Joel och Katrin med resten i köket gjorde mycket god mat både för ögat och kroppen. Jag har nog aldrig mått så bra av att äta så sund och god mat. Jag vill tacka Anette och hennes team som var engagerade under hela Mistelgårdsveckan för allt. Jag har nog aldrig varit så uppassad någon gång från morgon till kväll en hel vecka. Behövde inte göra något mer än bara ta hand om mig själv och hitta mitt JAG.

Jag kan verkligen rekommendera Mistelgården till alla som behöver hitta sig själv eller göra en förändring av sitt liv för att må bättre, Anette vet vad hon sysslar med och hur man mår bättre.

/Laila

Comments are closed.