Var givmild idag... Ge..
I din tanke...
I dina handlingar...
I ditt leende...
I din beröring...
I ett möte med någon du inte känner...
I ditt möte med dig själv...
/Rebecca
![Alla-hjärtans-dag_Rebecca_DSC_0520_ret](http://mistelgarden.se/wp-content/uploads/2018/02/Alla-hjartans-dag_Rebecca_DSC_0520_ret.jpg)
Till dig och dom runtomkring dig..
Raw nöt/hallon och chokladtårta..
- 1 dl mandlar (blötlagda)
- 1dl walnötter (blötlagda)
- 2 dl färska dadlar
- * körs i mixer/matberedare
- (det kan vara lite bitar kvar)
- * tillsätt
- 1-2 msk mandelsmör
- en nypa vaniljpulver
- en nypa salt
![Alla-hjärtans-dag_Rebecca_DSC_0489_r](http://mistelgarden.se/wp-content/uploads/2018/02/Alla-hjartans-dag_Rebecca_DSC_0489_r.jpg)
Lager 2
- 3 dl mandelmjöl
- ca 1 dl hallon
Blanda i en skål och tillsätt:
agavesirap (alt honung), lite vaniljpulver och en skvätt kallt vatten, till bra konsistens och smak.
Lager 3
- 1 mogen avokado
- 1/2 dl raw kakaopulver
- 2 msk kokosolja
- agavesirap efter smak (alt honung)
- kakaonibs efter smak
- en nypa salt
Blanda allt i en skål, kör ett par varv med stavmixer i slutet för att få den slät.
Nu är det dags att bygga tårtan i tre lager och sedan låta den vila i kylen en stund..
Klar att serveras!
![Alla-hjärtans-dag_Rebecca_DSC_0529_r](http://mistelgarden.se/wp-content/uploads/2018/02/Alla-hjartans-dag_Rebecca_DSC_0529_r.jpg)
Glad alla hjärtans dag!
![Rebecca Oliwers_1000005494_kvadrat](http://mistelgarden.se/wp-content/uploads/2023/10/Rebecca-Oliwers_1000005494_kvadrat.jpg)
Jag arbetar i köket på Mistelgården och ser maten som medicin för vår självläkande kropp. Jag skapar efter gästernas behov, årstidens cykler och sammansättningen för helheten.
- Naturen är en stor och viktig del i mig och jag tar den gärna med mig in i köket. Vi har så mycket läkande kraft runtomkring oss, säger Rebecca.