En liten julklapp till dig under december

Anettes the på en egen örtblandning, en rening för kroppen.
Och ett fotsalt på soda, som drar ut toxiner och dödar svampen.

En julklapp till dig som bokar personlig rådgivning eller tarmsköljning under december.

En gästberättelse

"I samband med att jag gjorde en tarmsköljning hos Mistelgården bokade jag även en tid för kostrådgivning med Anette. Detta för att jag kände mig så otroligt trött på mina tarmbesvär och krångliga mage.

Jag hade sen tidigare haft en förhållandevis nyttig kosthållning och regelbunden träning och var frustrerad att jag trotts detta hade så mycket besvär. Jag fick i stort sätt alltid ont i magen efter måltider oavsett vad jag åt.

Under rådgivningen gjorde Anette en planering på vad jag skulle äta och vilka tider på dagen. Anette förklarade även vad hon ansåg var grunden till de problem som jag haft och att vissa nyttiga födoämnen som (till exempel baljväxter) är för svårsmälta för min kropp just nu. Vi pratade även om andra aspekter som är bidragande faktorer i mitt välmående som stresshantering och rutiner.

Efter att ha börjat följa planeringen så har jag inte haft några problem med förstoppning och nästan aldrig ont i magen, till och med om jag slavar med kosten någon dag så får jag inte ont.

Måltidsplaneringen är tydlig och jättebra, den är flexibel och lätt att följa. Jag vet med mig själv att jag inte hade klarat av att hålla planeringen om den varit för omständlig och krånglig. Jag känner inte att jag saknat maten som jag har fått utesluta, och jag mår så pass mycket bättre av min nya kosthållning att jag aldrig vill sluta med den.

För mig har det varit ovärderligt med samtalen och kostrådgivningen, jag känner att så många bitar har fallit på plats. Jag har haft så mycket problem med magen hela livet och sökt hjälp hos läkare utan att få några som helst resultat. Detta är första gången i livet där jag känner att jag fått konkreta svar och en behandling som hjälpt mig."

/Hanna

Vi lägger upp ett Privat program anpassat efter dig

Du kan skapa ett Privat program hos oss i Glumslöv när som helst om våra datum för hälsoveckor inte passar dig. 
Din historia är viktig för att kunna fastställa hur ditt personliga upplägg ska se ut.
 

Comments are closed.