Hälsoproblem

Vi arbetar med många olika hälsoproblem, däribland IBS, Crohns, Candida, Allergi, Astma, Diarré, Utmattning, Övervikt, Hudproblem och Smärtproblem. Här vill vi berätta om hur vi ser på några av dagens vanligaste hälsoproblem.

Mag-och tarmproblem

Magen gör ont, magen är som en ballong, du är trött, du tappar gnistan. Du drar dig undan, slutar träffa vänner, slutar gå ut. Det här går att vända! Allt hänger ihop, det finns en röd tråd. De första symtomen på magproblem brukar yttra sig som intolerans mot gluten och laktos.

Läs mer...

Stressad eller slutkörd

Utmattningssyndrom är ett stort problem idag. Flertalet av våra gäster har eller har haft den diagnosen. Vid stress drar alla blodkärl och muskler ihop sig. Konsekvensen blir sämre cirkulation och sämre möjlighet att få fram näring och syre till organen.

Läs mer...

Värk och inflammation

Problem med värk i kroppen går tyvärr nedåt i åldrarna och är inte bara något som drabbar äldre. Det brukar börja i fingrar, knän, vrister, nacke och axlar och med en allmän känsla av stelhet.

Läs mer...

Eksem, acne och hudproblem

Huden talar tydligt om hur du mår inuti kroppen. Vår största andningsorgan är huden, det säger mycket. Det är mycket vanligt att personer med hudproblem har mycket slagg i tarmen även om det inte är säkert att de upplever att de har magproblem. 

Läs mer...

Övervikt

Övervikt beror oftast på fel kosthållning, inte bara på vad man äter utan också hur man äter och när man äter. Det är för det mesta kopplat till oro gällande det själsliga som i sin tur skapar en inre stress av olika slag.

Läs mer...

Astma och allergi

Allergi och astma beror på olika brister i kroppen, bland annat enzymbrist. Man tar ofta till mediciner för att lindra symtomen. Alla syntetiska mediciner påverkar kroppens egen förmåga att producera enzymer och kroppen blir då försurad.

Läs mer...

Comments are closed.