Våra värderingar

[metaslider id=1390]

Våra värderingar

Personligt 

Din hälsoplan är individframtagen för just dig. Vi tar endast emot små grupper per hälsovecka eller kurs för att skapa en intimare miljö.

Kunskap

På Mistelgården finns mångårig kunskap och den lärs också ut till gästerna. Vi vill att varje gäst ska kunna fortsätta att bygga upp en bättre hälsa även efter hemkomsten. Kunskap ger motivation.

Balans

Vi arbetar med både kropp och själ då båda dessa måste vara i balans med varandra för att människan ska kunna uppnå hälsa.

Resultat

Vi är resultatinriktade. Det är våra resultat som ger oss glädje och ny energi. Våra gäster upplever ofta förändringar på bara ett par dagar.

 

Vi tar emot små grupper åt gången i en hemlik miljö, där ingen försvinner i mängden. Tiden på Mistelgården har förändrat mycket i många gästers liv. Inte bara hälsan utan även själslivet har fått en positiv vändning. Du hittar några av våra gästers berättelser under Våra gäster.

Vi som arbetar på Mistelgården har lång erfarenhet av hälsa och kan därför erbjuda professionell hjälp för att rena och läka kroppen. Vi har flera olika behandlingar för att avgifta kroppen och vi gör en kostomläggning bestående av vegetarisk mat och Rawfood. Detta sätter igång din egen enzymproduktion och ger dig livsviktig näring.

När kroppen är i obalans ökar behovet av extra vitaminer, mineraler och naturmediciner för att få bättre fart på avgiftning och läkning av kroppen.

Vi hjälper dig att få tillbaka energin och kraften så att kroppen kan börja sin läkningsprocess. Det är alltid du själv som bestämmer var du vill lägga ribban. För höga krav och stress, skapar också toxiner.

Vilken sjukdom du än har och vilken traditionell vård du än väljer, krävs det alltid extra hjälp från en frisk och sund kost.

Vi ser oss som ett viktigt komplement till den traditionella vården – inte som en ersättning.

Comments are closed.