Tarmsköljning

Tarmsköljning är en föryngringskur som inte bara märks i det inre utan också i det yttre.

Du får fräschare hud och klarare ögon.

Visste du att största delen av ditt immunförsvar sitter i tarmsystemet? Tarmsköljning är en av världens absolut äldsta metoder för att rena och avgifta kroppen. När Mistelgården startade sin verksamhet i början av sjuttiotalet fanns det inga maskiner. Tarmsköljningar utfördes alltid manuellt vilket vi fortfarande gör.

Mistelgården har genom åren utarbetat en helt egen magmassage för att få ut även riktigt gamla slaggprodukter. Det är tekniskt lättare för terapeuten att få loss mer under den traditionella tarmsköljningen. Massagen stimulerar olika punkter i tarmen, liknande de vi har under fötterna, och därigenom påverkas bland annat lever, njurar, lymfa och blod. Tarmsköljningen utförs av Irene som är legitimerad terapeut. Du kan känna dig helt trygg och ogenerad under sköljningen där du är helt skyddad.

Tarmsköljning på traditionellt vis

Vi använder uppkokt vatten med örter som legat och dragit en stund, örter som läker och lugnar tarmen, örtvattnet håller en temperatur på ca 38- grader. Se läs mer för process och pris.

Läs mer...

Så här går det till

Terapeuten som gör tarmsköljningen har arbetat länge med tarmsköljning. Hon har ett ödmjukt bemötande och är lyhörd för gästens önskningar. 

Läs mer...

Att tänka på

Efter tarmsköljningen kommer tarmen att vila några dagar, innan den kommer igång igen. Det är inte alltid så, men oftast. Undvik alla starka kryddor, alkohol, läsk och godis den här dagen.

Läs mer...

Så påverkas kroppen

Tarmsköljningen sätter igång en utrensningsprocess. Kroppen hämtar andan och slappnar av, som om du lyft bort en tung ryggsäck, en börda som kroppen äntligen blivit av med.

Läs mer...

Comments are closed.