Doktorn sa att min reumatiska värk var kronisk och att inget kunde göras

"För tre år sedan fick jag diagnosen RA. Det blev som en kalldusch för mej. Ingen som jag kände till i min släkt hade haft reumatisk värk. Doktorn talade om för mig att detta var kroniskt och livslångt och inget jag kunde göra något åt genom kosten. Jag fick starka mediciner som gav en massa biverkningar. Inget hjälpte. Jag fick problem med sömnen på grund av all värk och var tvungen att börja med insomningstabletter.

Av en tillfällighet hittade jag Mistelgården på nätet och ringde upp Anette som jag hade ett längre samtal med. Jag bestämde mig för att boka en plats på den stora hälsoveckan, och som jag längtade efter att få komma dit. Det blev vändpunkten i mitt liv!

Efter bara någon dag slutade jag med alla mediciner då jag kände mig som en ny människa. Så varmt mottagen jag blev av alla dessa underbara människor och allehanda behandlingar, så god mat och inte att förglömma alla trevliga deltagare som man lärde känna.

Väl hemma igen efter 8 fantastiska dagar skulle man klara sig själv, men det har gått förvånansvärt bra. Min värk är nästan så gott som borta. Jag kan verkligen varmt rekommendera Mistelgårdens hälsohem. Tacksam!"

/Barbro

Comments are closed.