Hade jag gått runt med så mycket i min stackars tarm

Jag heter Kerstin och kom till Irene för en månad sedan för att göra en tarmsköljning. När jag satt i bilen påväg till Irene ville jag vända och strunta i allt ihop och åka hem till Malmö igen där jag bor. Magen var helt uppvälld, fullt med gaser och jag mådde pyton. Med ångest och en känsla av att vara ofräsch parkerade jag bilen utanför. Kliniken låg i vanlig villa, Irene tog emot mig i hallen och bad mig sitta ner och vänta. Det kändes mysigt i väntrummet och genast blev jag helt lugn.

Det märktes att Irene var kunnig och trygg i det hon gjorde. Det blev tre sköljningar, hon hade örter i vattnet men har i dagsläge glömt vilka örter det var. Magen sjönk in helt och det var en otrolig känsla när jag skulle ta på mig byxorna igen. Jag tänkte herregud har jag gått omkring med så mycket… i min stackars tarm 😊 Irene kunde känna när hon masserade magen att det satt kvar mer i tarmen, så nästa måndag var jag där igen. Jag fick med mig hem en burk Brommelain och en burk Glutation och en speciell probiotika.

Mitt liv har verkligen förändrats, jag mår mycket bättre nu när magen är lugn och jag sover bättre, det trodde jag aldrig att det kunde giva sådant resultat. Tack Irene, så tryggt att veta att du finns.

/Kramar från Kerstin

Comments are closed.