Jag borde ha gjort detta för flera år sedan

Det är som en lättnad i hela mig

Jag hade haft problem med matsmältningen en längre tid men såg det inte som så allvarligt. Magen fungerade ojämnt där jag ibland var förstoppad och ibland kom det plötsligt hur fort som helst. Jag låg också på en vikt som var 10-20 kilo mer än vad jag borde. Jag provade små saker som att sluta med kaffe och provade också en diet som hade fungerat för en kompis som gick ner i vikt. För mig hade den inte alls någon effekt.
 
När min fru en dag mycket försiktigt berättade att min kropp hade börjat lukta illa insåg jag att det var dags att ta tag i det här. Jag kände också själv att jag mådde dåligt så när jag hittade Mistelgården på nätet hörde jag av mig till Anette. Upplägget för personlig rådgivning med flera månaders kontakt på distans passade mig perfekt.
 
Vi körde igång direkt med ett strikt kostschema där i princip allt jag åt byttes ut. Jag hade följt en diet där man undviker kolhydrater och nu skulle jag äta råkost med mängder av kolhydrater som växt under jord. Odören från min kropp försvann på bara några dagar och succesivt började också magen att fungera.
 
Anette var mer personlig än jag hade trott och vi fick en väldigt bra kontakt. Hon engagerade sig känslomässigt i vad jag behövde. Det kändes tryggt att hon inte alltid var så bombsäker på precis allt direkt utan vågade resonera och reflektera över nästa steg i mitt program. Eftersom jag hade långt ner till Skåne gjorde jag två tarmsköljningar i Stockholm på Anettes rekommendation. Det var otroligt befriande med allt gammalt som försvann.
 
Förutom att jag mår bättre så rasade jag också i vikt, ner på 93 kilo från tidigare 105 kilo. Jag känner mig lättare, inte bara i kilon utan även i steget. Som en lättnad i hela i hela mig. Det har varit en otrolig resa och jag fortsätter med samma kost även om jag ibland gör undantag och tar in fisk eller någon mejeriprodukt. Min fru är med på samma och resa och äter likadant som jag. Nu i efterhand kan jag tänka att det var i grevens tid, att jag borde ha gjort det här för flera år sedan."
 
/Stefan

Comments are closed.