Jag fick nog av alla mina hälsoproblem och åkte till Mistelgården

"Under 2016-2017 fick jag nog av alla förkylningar, lunginflammation, ledont, knäont, allergier, högt blodtryck, sköldkörtelproblem, uppblåst sur mage, trötthet och sist men inte minst en tilltagande heshet.

Under det senaste läkarbesöket i januari fick jag ytterligare ett antal mediciner som kunde läggas till de som jag tidigare åt. Så här kunde jag inte fortsätta utan bestämde mig för att leta reda på ett hälsohem i Sverige som kunde hjälpa mig att komma tillrätta med mina problem. Efter lite sökning på nätet hittade jag vad jag letade efter, Hälsohemmet Mistelgården.

Veckan på Mistelgården gjorde underverk. Under Anette Kozicas kunniga ledning fick jag ett individuellt program att följa under veckan. Det var framförallt kosten som behövdes ses över och balanseras. Naturmediciner lades till för att balansera systemet. Susanna och Penny i köket såg till att vi inmundigade allehanda vegetariska läckerheter och smarriga fruktjuicer, alltid färskpressade. Under dagen bjöd Irene och Niklas på diverse behandlingar från tångbad, tarmsköljningar, maginpackningar, svavelfotbad, oljemassage, etc. Morgongymnastiken och meditationen var också ett både nyttigt och trevligt inslag.

Denna vecka förändrade min inställning till min egen hälsa och jag fick mig en rejäl tankeställare. Jag kände mig så mycket bättre när veckan var slut och bestämde mig för (helt mitt beslut) att ta bort alla mediciner förutom blodtrycksmedicinen och en liten dos av sköldkörtelmedicinen. Dessutom gick jag ner i vikt, vilket också var en trevlig överraskning. Jag har inte saknat medicinerna.

Ett stort varmt tack till Anette, Irene, Niklas, Susanna, Penny, Conny och Rolf för en för mig fantastisk vecka. Jag mår så bra och är er evigt tacksam."

Ingrid

Comments are closed.