Jag känner mig lätt i kroppen och positiv i sinnet

Tarmsköljning hjälpte mot mina mag-och tarmproblem.

Jag har under många år haft problem med min mage med allt från värk, uppblåsthet efter måltid, trög mage och förstoppning och har provat så många olika sätt att komma till rätta med detta. Jag bestämde mig för att göra en tarmsköljning hos Tommy. Jag var lite nervös första gången, hade tänkt på att göra det länge men inte riktigt vågat.

Upplevelsen efter första gången var det en enorm lättnad efteråt, kände mig så lätt i kroppen och sinnet och att allt gammalt som fastnat i tarmen rensades ut. Det gick mycket lätt att göra tarmsköljningen och det var inte alls obehagligt, jag kände mig så trygg med terapeuten.

Efter gång nummer två är känslan magisk, rensningen är på ett annat plan, känns som om jag har rensat min själ, gamla känslor och energier, minnen, stress och upplevelser och det blir bara mer tydligt för varje dag. Detta har påverkat mig så otroligt positivt, jag känner mig lätt i kroppen och positiv i sinnet, pigg, glad och huden är alldeles len.

Jag har följt Anettes kostrådgivning och kosttillskott och känner nu att det är på väg att vända, är verkligen så tacksam och rekommenderar alla att göra en tarmsköljning. Tack Anette och Tommy!

/Anna K

Comments are closed.