Kostens inverkan på kroppen

Louise är en av dem som har fått hjälp med sina mag-och tarmproblem på Mistelgården.

Louise har varit på Mistelgården och  fått hjälp med att få igång en naturlig läkning i mag- och tarmsystemet. Hon är en av många som varit gäst på Mistelgården och som lyckats med vår vägledning få en normal mag-och tarmfunktion igen.

Vi är glada att Louise fortfarande mår bra och att hon sprider sina kunskaper vidare. Det finns så många människor som inte skulle behöva fortsätta leva med sina besvärliga magproblem om de fick hjälp med insikten om kostens inverkan på kroppen.

Artikel i Året Runt nr 11 2016

Det var inte lätt att handla. Jag gick och grät i mataffären. Jag köpte glutenfria produkter men mådde inte riktigt bra. Numera vet jag att flera sådana produkter innehåller vetestärkelse, som jag inte tål.

Allt blev väldigt krångligt, så till slut år 2010 åkte hon till hälsohemmet Mistelgården i Skåne och åt bara vegetariskt en vecka.

-  Dessutom fick jag höga doser vitaminer, mineraler och probiotika som jag led brist på. Då vände allt. Efter några dagar fick jag en fruktansvärd "förkylning", det var väldigt mycket snor/slem som jag fick ut. Ja, jag till och med bajsade slem. Kroppen rensades, jag gick ner i vikt och till slut mådde jag bättre.

(klicka på artikeln för att se den större)

Vill du också få hjälp med dina hälsoproblem? Boka dig på en av våra hälsoveckor eller ett helt privat program.

Comments are closed.