Kroppen sa till mig att det behövdes

Jag var på en kortare hälsovecka på Mistelgården för många år sedan. Då mådde jag inte jättedåligt men ville få hjälp att lägga om kosten. Jag tyckte mycket om den maten och fick stort förtroende för Anette. Under våren 2022 upplevde jag stora besvär med magen, diarréer som inte gav med sig. Jag tappade också väldigt mycket i vikt på grund av det här.

Jag ringde upp Anette och bokade in mig på personlig rådgivning. Det var som att jag tog mina sista krafter till att ta tag i min hälsa. Det är ju mitt ansvar att se till att må bra. Det är tufft att lägga om hela sin kost men det var som att kroppen sa till mig att det behövdes. Anette är öppen och inlyssnande. Det var nästan som att hon hörde minsta suck jag tänkte. Hon uppmuntrade mig och kunde lägga upp omställningen så att jag orkade genomföra den. Hon är alltid uppmuntrande och förstående och ser möjligheterna.

Det kändes helt otroligt att avföringen blev fast efter bara ett par veckor med kostomläggningen. Diarréerna hade ju pågått under nästan ett års tid. Anette har varit så mån om mig och hon blev lika glad som jag när jag berättade. Diarrén har inte kommit tillbaka sedan den försvann. Jag avslutade rådgivningen för några månader sedan och har kunnat fasa in en del annan kost. Om jag mår sämre så beror det på kosten tänker jag och då får jag plocka bort något. Det fungerar bra. Anette finns i bakhuvudet på något vis och jag vet ju att jag kan ringa henne. Det känns tryggt.

/Lisbet

Comments are closed.