Utmattad, deprimerad och problem med magen

Pia mådde inte bra men prover hos läkare visade inget fel

I större delen av mitt liv så har jag haft problem och varit lös i magen. Jag har också varit en riktig sockerråtta. P-piller har jag fått ta i många år eftersom jag fick vuxen-acne som jag inte fick bukt med. Efter barnafödande och att jag slutade röka så svällde jag och gick upp massor av kilo. Dessutom blev jag deprimerad, vilket gjort att jag tagit antidepressiv medicin i 15 år.

För 10 år sedan så gjorde jag en Gastric Bypassoperation för att komma till rätta med min övervikt. Den gick bra, men mycket av mitt dåliga ätbeteende fanns kvar. Jag hade en del kriser i livet, föräldrar som gick bort, separation och annat. Vid det här laget tyckte jag nog att det var normalt att vara dålig i magen alltid och jag hade en ständig trötthet som också blev "normal".

I somras var det så illa så jag var tvungen att ha nära till en toalett alltid och att jag var tvungen att vila mitt på dagen för att överhuvudtaget orka med livet. Jag släpade mig igenom dagarna. Massor av prover togs hos min läkare men ingenting har visat nånting. I samma veva sökte jag desperat på nätet efter hjälp och hittade Mistelgården. Jag ringde Anette och kände direkt i vårt samtal att det var här jag skulle kunna få hjälp.

Två månader efter vårt första samtal så inställde jag mig på Mistelgården för att tillbringa 8 dagar där. I ärlighetens namn så ville jag mest åka hem dom första dagarna. När utrensningen i kroppen satte igång så hade jag huvudvärk och mådde illa i flera dagar. Men vilken tur att jag inte åkte hem... Då hade aldrig fått uppleva det som jag gör nu.
Magen fungerar som den ska. Jag har minskat dramatiskt på den  antidepressiva medicinen och mår hur bra som helst. Har slutat med p-piller och min hud är hur fin som helst. Dessutom är jag pigg och orkar med livet på ett helt annat sätt.

Jag är helt övertygad om att inga mediciner i världen som läkaren skrivit ut skulle kunna få mig att bli frisk. Dessutom kunde dom ju inte skriva ut nåt, för trots 5 avföringsprover och 4 rör blod så visade inga prover att något var fel. Ändå mådde jag som jag gjorde, och efter Mistelgården så mår jag hur bra som helst. Det är helhetstänket som Anette och hennes fantastiska medarbetare har som har hjälpt mig. Nu lever jag - inte bara överlever.

//Pia

Comments are closed.