Vår gäst berättar om tarmsköljning

För mig kom tarmsköljningarna att bli skillnaden mellan liv och död.

Bakom mig låg år av dålig kost och negativa känslor. Jag hade dålig självkänsla p.g.a. höga krav på mig själv för att leva upp till dagens krav och osynliga normer i samhället. Detta skapade en stress inom mig som ledde till förstoppning och med den kom eksem och andra hudproblem, en matsmältning som inte fungerande, kraftiga humörsvängningar och en ständig trötthet.

När jag ringde Mistelgården en Novemberdag för två år sedan så visste jag att det var bråttom. Jag visste att tarmsköljning var det som skulle hjälpa mig för nu var det verkligen akut. Smärtan jag hade i hela kroppen hade nått till en grad då den var outhärdlig. Jag fick komma samma kväll och redan efter första gången, med hjälp av den duktiga Irene, så kände jag en jättestor skillnad även om jag hade ett antal tarmsköljningar kvar.

Vår idag ofta fiber-och näringsfattiga västerländska kost orsakar plack längs tarmväggarna samt tarmfickor och förstör tarmperistaltiken. Det kan ta ett par sköljningar innan man får det att lossna och få igång tjocktarmens rytmiska rörelser igen om man har levt på denna kosten under hela sitt liv. Men det slutar inte där. Även gamla känslor som oro och rädsla som man varit oförmögen att släppa eller inte bearbetat kan sätta sig som en blockering i tarmsystemet och vara orsaken till att du blivit sjuk. Dessa känsloblockeringar kan försvinna eller vara till hjälp att gå vidare från under tiden du gör tarmsköljning.

Jag rekommendera verkligen varmt och av hela mitt hjärta tarmsköljningar. Detta är en väldigt gammal kunskap som av människor utförts i årtusenden. En tarmsköljning är en stor investering i din hälsa som borde vara det första alla gör när man bestämt sig för att åter ta kontroll över sin hälsa och känna sig vital igen. En frisk tarm är A och O för vårt välbefinnande.

Jag använder stora ord i min text, men det som Mistelgården gett mig åter är det första och det största varje levande varelse kan önska sig, att få leva ett friskt liv. Jag har dem att tacka för att jag fått en chans till ett liv i friskhetens tecken igen.

Andreas

Comments are closed.