Som att få livet tillbaka

Det var en sån fantastisk känsla som är svår att beskriva men inte bara tarmarna men också själen och känslor rensades och det kändes så otroligt skönt, som att få livet tillbaka.

Jag fick kontakt med Mistelgården i december-18 och hade då haft stora problem med min mage med både förstoppning, uppsvullnad och värk. Jag hade besökt otaliga terapeuter och gått på olika dieter utan resultat. Jag började då med att boka tarmsköljningar, jag gjorde fyra stycken under några månader. Det var en sån fantastisk känsla som är svårt att beskriva men inte bara tarmarna men också själen och känslor rensades och det kändes så otroligt skönt, som att få livet tillbaka.

Jag började sedan på konsultation hos Anette under 8 veckor. Jag kände under hela denna period totalt förtroende för Anette och följde hennes råd med både kost och mat och själsligt arbete till punkt och pricka.  Nu när jag har avslutat konsultationen fungerar min mage mycket bra, jag har gått ner i vikt och känner mig lätt i kroppen och klar i hjärnan och jag har lärt mig ett nytt sätt att leva som jag kommer att fortsätta med. Jag är så oerhört tacksam att jag fick kontakt med Anette och fick möjlighet att hela mig själv. Tack av hela mitt hjärta!

/Anette

Comments are closed.