Lägg till massage på schemat

Under vår Stora hälsovecka kan du välja att lägga till massage på schemat.

Fördelarna med massage är många; bland annat ökar blod-och lymfcirkulationen, immunförsvaret stärks, spänningar motverkas vid smärttillstånd, utsöndringen av vätska och slaggprodukter i kroppen ökas och nervsystemet blir lugnare

Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekter och kan användas som behandling i många olika sammanhang. En massage börjar alltid med en konsultation för att terapeuten ska kunna sätta sig in i dina problem. Massagen anpassas sedan efter dina behov. Mistelgårdens massör är kunnig i flertalet olika i flera olika massagetekniker; svensk massage, reflexologi, varm stenmassage, djup muskelmassage, stolmassage, sportmassage och shiatsumassage. Rådgivning, behandlingsplan och uppföljning ingår i massage tillfällena.

Tommy Cyreus – massör

Jag är uppväxt på en gård i Småland där jag också började mitt yrkesliv som designer och glasblåsare. Jag har bott en stor del av mitt vuxna liv i USA där jag utbildade mig till massageterapeut. Jag valde en 2-årig collegeutbildning i New Hampshire som erbjöd kurser i flera olika massagetekniker; svensk massage, reflexologi, varm stenmassage, djup muskelmassage, stolmassage, sportmassage, shiatsumassage och reiki energihealing. Efter utbildningen arbetade jag som massageterapeut på några olika mottagningar i USA och efter en tid öppnade jag egen massagepraktik, Björnekes massage.

På Mistelgården arbetar jag främst med smärtproblem, fibromyalgi och med ischiasnerven. Även med traditionell och djupgående massage. Jag öppnar upp energibanorna i kroppen. Jag har lång erfarenhet av att arbeta med människors välbefinnande och anpassar alltid massagen efter klientens behov.

Jag kan också erbjuda Mistelgårdens gäster upplevelsen avTai Chi Chuan, en övning som ger kroppen möjlighet att skapa balans, där andningen är en viktig del av rörelsen. Under de tjugo år jag utövat och lärt ut denna träning har den varit mycket betydelsefull för mig

Comments are closed.