Matlagningskurs i oktober

Är du nyfiken på Raw food?

Skulle du vilja lära dig mer om hur du lagar denna färgrika och näringsrika raw foodmat och hur du kan inlkudera mer raw food i din vardag? 

Vill du lära dig mer om vegetarisk matlagning?

Då är detta två kurser för dig!

Vi på Mistelgården är oerhört glada över att vi nu kan erbjuda kurser i vegetarisk  matlagning och raw food. Under kurserna får du lära dig hur du enkelt lagar raw food/vegetarisk frukost, lunch och middag samt får olika tips på snacks och några enklare sötsaker som man kan göra med helt naturliga råvaror och på raw food-vis. Kanske är du redan bekant med vegetarisk mat och/eller raw food eller är helt nybörjare, alla är välkomna! 

Det spelar ingen roll om du skulle vilja testa på att leva helt vegetariskt eller på raw food eller kanske skulle vilja ha det som ett inslag i din vardag och kanske bara äta vegetariskt 75% eller kanske byta ut något mål om dagen mot raw food. Kom och inspireras och få nya kunskaper inom denna otroliga mathållning och tillskott för vår hälsa. 

22:a oktober - Kurs i vegetarisk matlagning

23:e oktober - Kurs i raw food

Under dagen lagar vi frukost, lunch och middag samt lite enklare mellanmål.

Kursen pågår mellan klockan 9.00- 16.00 i Glumslöv strax utanför Helsingborg.

Vad som ingår: 

  • En heldagskurs i vegetarisk alternativt Raw food matlagning.
  • Frukost, stor lunch och två mellanmål som vi tillagar och avnjuter tillsammans tillagade med ekologiska råvaror. 
  • Recepthäfte med recept på den mat vi lagar och andra smaskiga recept på vegetarisk mat/raw food. 
  • Några tillbehör såsom hummus, olivröra och fröknäcke samt en raw food godsak att ta med sig hem. 

Pris: 1300 kronor/kursdag

*Det är bra om ni inte ätit någon frukost innan kursen då frukost serveras direkt när ni kommer på morgonen. Däremot så får ni gärna ha druckit en smoothie eller tagit en te med lite honung i, särskilt för er som har lågt blodsocker. 

Fri från både laktos och gluten gjordes Raw Food eller levande föda populär av Ann Wigmore på 1970-talet och bygger på att man inte ska hetta upp grönsaker, frukt, bär samt fröer och nötter över 42 grader och om möjligt använda närproducerade, ekologiska råvaror. Raw food och levande föda har sedan dess blivit allt större och det finns idag raw food restauranger och caféer runtom i världen. 

Den vegetariska matlagning växer också den i popularitet och vi på Mistelgården har lång erfarenhet av den vegetariska maten och dess välgörande effekter på hälsan. 

Kursanmälan

Comments are closed.