Svårt att leva upp till nyårslöftet?

Är det svårt att leva upp till de hälsoförändringar du lovat dig själv?

Vi har så lätt för att pressa oss själva och ställa för höga krav. Gång på gång misslyckas vi och känner oss då som sämre människor. Ta hjälp av personlig rådgivning för att bygga upp en rimlig plan som ger resultat och därmed motivation att fortsätta på den nya banan.

Det är jättejobbigt att bara sluta med allt - ett tankesätt som ingår i många nyårslöften. Lösningen på hälsoproblem är att ge kroppen det som fattas för att du ska kunna sätta igång en läkningsprocess. Det är också viktigt att ha en konkret plan med rimliga delmål och det är inte alls fel att ha stöd utifrån.

Kanske har du lovat dig själv att börja motionera mer för att få mer energi. Känner du att du inte orkar med eller lyckas med de målen du har satt upp? För att bygga upp energin krävs en bra matsmältning genom enzymterapi och kostomläggning. Genom så obearbetad mat som möjligt kan man höja energin i cellerna igen. Med tillägg av vissa naturmediciner går det att få igång livshjulet och glädjen igen. Då kommer du inte bara att orka mer utan också att vilja mer.

Jag ger rådgivning helt anpassad efter dig och just dina hälsoproblem

I en konsultation ingår tre samtal under en 30-dagars period. 
 

Comments are closed.