Tarmsköljning – en ordentlig utrensning

Vi rekommenderar tarmsköljning särskilt vid följande problem:
IBS och Crohns, Allergi, astma, Förstoppning och diarré, Uppsvälld mage, Tarmfickor, Migrän, Trötthet, Övervikt, Candida, Försämrat immunförsvar, Hudproblem, Eksem, Acne.

Tarmsköljning hälsohem skåne

Tarmsköljningen sätter igång en utrensningsprocess. Kroppen hämtar andan och slappnar av, som om du lyft bort en tung ryggsäck, en börda som kroppen äntligen blivit av med.

Levern kan nu lättare börja rensa bort gamla upplagrade toxiner som länge legat kvar. Detta ser du oftast redan efter första tarmsköljningen på dina ögon som blir klarare.

Gammalt som legat i tarmvecken, smått som stort, är nu borta. Det är inte alltid det räcker med en sköljning. Ibland sitter det så mycket gammalt som inte går att få bort vid enbart en tarmsköljning, då krävs fler sköljningar. Detta känner Irene under tarmmassagen.

Din kropp har kanske skickat ut olika typer av signaler till dig, signaler… att den behöver din hjälp. Men vi lyssnar sällan, inte förrän vi verkligen känner att: “Nu går det inte längre!” Den här dagen är DIN… du har gjort något för din hälsa och jag lovar att kroppen svarar dig på en gång.

Ring oss gärna i förväg och få råd om hur du kan lägga upp din dag för att få ut mesta möjliga av din tarmsköljning.

Pris: 890 kronor

En behandling tar cirka en timme.

Boka tid via mejl eller telefon.

Comments are closed.