Jag pluggade mycket själv och fann fler svar på Mistelgården

Jag har haft hälsoproblem ända sedan barndomen och fick börja med allergimedicin i 8-års åldern. Jag blev allergisk både mot pollen och diverse födoämnen.

Den ena krämpan avlöste den andra och vid 26 års ålder fick jag epilepsi. Jag fick medicin mot epilepsin som jag åt 1989-2015 då jag bytte läkare. Eftersom jag inte hade haft några anfall på många år plockade han bort den helt. Efter det kände jag mig trött, hängig, fick utslag och väldiga problem med eksem.

Det var besvärligt under många år och sjukvården vill bara ge en fler tabletter. Jag bestämde mig för att läsa på mer på egen hand.

 

Efter en tid av studier i mina hälsoproblem började en bild klarna av att det hela handlar om en överbelastad tarm och lever. Jag bokade tid för tarmsköljning här där jag bor och det kom ut massor, även kvicksilver. Jag började med naturpreparaten Clorella mot eksemen och Spirulina som är bra mot kvicksilver. Jag provade också med infraröd bastu då jag tänkte att det skulle vara bra att svettas för att rensa ut. Där råkade jag på en kvinna som tipsade om böcker av Anthony Williams. Jag läste flera av hans böcker och satte igång med ett leverreningsprogram han beskrev.

Ett leverreningsprogram varade i 10 dagar och innehöll bland annat kost med blåbär, koriander och alger. Allt blev bättre och då förstod jag ju att mina teorier stämde. Jag upprepade programmet några gånger på ett år och blev så mycket piggare. När jag var på ett tarmreningsläger i Veddö försvann mina eksem helt för en tid. Jag hittade ett naturpreparat bra för just levern innehållandes bland annat mariatistel och glutation. Det var precis vad jag saknade! Efter ett halvår var jag så mycket piggare!

Eftersom jag fortfarande inte hade kommit tillrätta med hudutslag som hade svårt att läka och de återkommande eksemen, bestämde jag mig för att söka upp ett hälsohem som kunde hjälpa mig vidare. Jag åkte till Mistelgården och där förstod jag att jag hade fel på syra/bas-balansen i kroppen. På grund av alla mediciner jag har ätit i mitt 60-åriga liv har ph-värdet dippat och det påverkade såklart även huden. Förutom de problem jag redan har berättat om så har jag länge även haft som ett surr i skallen och värk i ryggen som gjort det svårt för mig att sova. Bara under hälsoveckan minskade detta markant. Huden började läka och klådan har till stor del klingat av. Hela allmäntillståndet blev märkbart bättre. Anette bekräftade mycket av det jag hade läst mig till och jag lärde mig även nya saker om min hälsa. Hjälpen med utrensningen som jag behövde var helt fantastisk.

Efter hemkomsten har folk kommenterat hur mycket piggare jag ser ut. På min arbetsplats har massor av sjukdomar florerat och folk har varit hemma titt som tätt. Men inte jag! Mitt immunförsvar är på topp! Jag har inte påverkats alls av allt det där som mina kollegor har haft. Jag var som allra sämst när jag var 10-20 år gammal och har fått ta igen mycket av livet senare. Jag var ju som 100 år när jag var 15. För mig är det som att livet har gått baklänges och jag har aldrig känt mig så bra som jag gör nu. Det känns så skönt att ha fått svar nu på vad som var fel; att det var en överbelastad tarm och lever som spelat en stor roll i mitt mående. Man kan ju inte leva så som jag mådde förr. Jag känner mig nu alertare, klarare i huvudet och sover mycket bättre.

/Erik

Comments are closed.