I många år har jag kämpat med en uppblåst och värkande mage

"Under årets semester låg jag mest på soffan och masserade magen för att lindra värken."

Efter att i många år kämpat med en uppblåst och värkande mage som kulminerade under årets semester där jag mest låg på soffan och masserade magen för att lindra värken, fick jag tips från en väninna att ta kontakt med Mistelgården.
 
Jag fick mitt första samtal med Anette den 14/8 och efter att vi samtalat i 2 tim bestämdes det att vi skulle göra en "omstart" av min mage. Tarmsköljning följt av skonsam kost och tillförande av hälsopreparat.
 
Jag kan säga att jag från dag 1 kände en enorm skillnad, värken var borta och fast magen var lite orolig 1:a veckan så blev den betydligt lugnare  2:a  veckan. Tarmsköljning igen och lite justering av kosten gjorde att magen blev ännu bättre.
 
I skrivande stund har det gått 24 dagar sen jag träffade Anette och Irene första gången och jag kan säg att jag är jättenöjd.
 
Jag har inte längre ont, är inte uppblåst, har inget sötsug kvar och känner mig allmänt piggare (har även fått kommentarer på jobbet att jag ser piggare och gladare ut). Jag kan varmt rekommendera alla att kontakta Mistelgården.

Annika

Comments are closed.