Min mage och jag håller äntligen på att bli bästa kompisar

Här kommer min historia om min väg till bättring...

"Efter över 10 års besvär med magen och kroppen såsom uppsvullnad, kramp, förstoppning, känsla av håglöshet, allmän trötthet och uppgivenhet, kom jag till en punkt där jag inte orkade vara med min kropp längre. Jag ville "säga upp" avtalet jag hade med min kropp och hitta en ny.

Efter en vår med många händelser kände jag att om jag inte tar tag i detta nu kommer det inte att hända ngt. Valet är mitt. Må dåligt eller inse problemet. Jag insåg att nu var det slut på lidandet. Nu vill jag må bra.

Jag hittade Mistelgården på nätet och blev överlycklig att det verkligen fanns någon som kunde kurera magar. Jag fick en tid hos Anette i augusti. Vi satte oss i ett personligt möte där vi gick igenom min livsituation och historia. Anette lyssnade och antecknade hela tiden, hon var förstående för min historia och jag märkte direkt att; Detta skulle lösa sig.

Vi startade direkt upp en 3 veckors plan med kosthållning och välbefinnande. Nu var det JAG som skulle läka. Irene hjälpte även till med sina behandlingar som skulle starta processerna i kroppen. Efter många år med förstoppning fanns det inget annat än tålamod som gällde. Redan efter första veckan kunde jag känna hur jag fick tillbaka energin, jag blev piggare och jag kände mig mindre "giftig" i kroppen.

Det har krävts disciplin och målmedvetenhet för att komma igen om detta. Varje dag den första veckan var en ny utmaning. Anette följde upp min framgång och hjälpte mig när jag fick bakslag. Då fick jag nya tips och idéer på hur jag skulle göra. Ett sms räckte, sen fick jag svar.

Vecka två och tre, då började det hända saker med kroppen som jag aldrig trodde skulle kunna hända. Jag var pigg, jag hade inte ont, jag kände glädje över att må lite bättre, jag sov bättre, min mage var inte svullen. Alla dessa effekter på två-tre veckor. Jag bestämde mig: SÅ här ska det vara, jag vill må bra.

Nu har det gått 2 månader och jag följer den kost och de rekommendationer Anette har lagt upp. Mitt sinne har förändrats och min mage och jag håller på att bli bästa kompisar!! Jag mår bra i kroppen igen!

Tack Anette för allt ditt fantastiska stöd som du gett mig på min resa."

 

Hälsningar från Karina

Comments are closed.