Personlig rådgivning

För dig som inte kan komma på våra hälsoveckor.

Jag har lång erfarenhet av exempelvis följande vanliga problem:

IBS     Crohns     Candida     Allergi     Astma     Diarré     Utmattning     Övervikt     Hudproblem

Vi ser tillsammans över din kosthållning, vad som fattas och vad du bör lägga till kosten. För att komma till rätta med hälsoproblem måste man gå tillbaka i tiden dels för att se hur länge problemet har funnits och dels för att du ska bli medveten om orsaken. Vi går igenom hur du har levt de senaste åren, både fysiskt och psykiskt. Vi bygger sedan upp en konkret långsiktig plan för en hållbar förändring i din hälsa.

Individuellt upplägg

När du hör av dig till mig och berättar vad du vill komma till rätta med och få hjälp med kan jag avgöra hur lång tid vi behöver ha på oss för att nå rätt resultat.

Läs mer...

Personlig rådgivning

Jag har 35 års erfarenhet av att arbeta med hälsa. Jag vill hjälpa dig att korrigera de tendenser eller svagheter som uppstått och som nu kanske begränsar dig i din vardag.Läs mer...

HAR DU GLÖMT NÅGON? DIG SJÄLV! HUR LÄNGE? 

EN KONSULTATION KAN BLI DEN POSITIVA FÖRÄNDRINGEN.

All rådgivning är personlig. Det här är de två vanligaste utgångslägena:

Vid det första samtalet träffas vi personligen på mitt ställe i Glumslöv för ett grundligt samtal på cirka 2 timmar.

Det ingår mejlkontakt med uppföljning och rådgivning varje vecka.

Under hela perioden håller vi kontakt och gör uppföljningar och ändringar i din hälsoplan beroende på hur det har gått för dig och hur din kropp har svarat upp.

Du har möjlighet att få direktkontakt med mig via sms när du har brådskande/akuta frågor.

Vid vårt sista samtal har din kropp oftast hunnit återhämta sig och svarat på behandlingen.

Nu lägger vi upp en långsiktig plan för hur du ska kunna behålla din hälsa med hjälp av några enkla regler.

8 veckors rådgivning

För dig med långvariga hälsoproblem.

Det ingår sex fortsättningssamtal över telefon med cirka 10 dagars mellanrum.

Under hela perioden håller vi kontakt och gör uppföljningar och ändringar i din hälsoplan beroende på hur det har gått för dig och hur din kropp har svarat upp.

4 veckors rådgivning

För dig med mildare hälsoproblem.

Det ingår tre fortsättningssamtal över telefon med cirka 10 dagars mellanrum.

Under hela perioden håller vi kontakt och gör uppföljningar och ändringar i din hälsoplan beroende på hur det går för dig och hur din kropp svarar upp.

Mistelgården grundades 1974 av Josef Östlund. Sedan år 2000 är det Anette Kozica som driver hälsohemmet. Hon kom första gången till Mistelgården som gäst vid 21 års ålder på grund av egna hälsoproblem.

Anette fick själv i unga år eksem, värk i leder och problem med mage och tarm som sedan ledde till anorexia. Hon provade då en rad olika mediciner och behandlingar för att få ordning på hälsan, men ingenting hjälpte. Hon började då söka efter en lösning och läste mängder av böcker inom både traditionell medicin och alternativa tankegångar. Insikterna hon fick på Mistelgården om enzymernas betydelse för kroppen gav henne hopp om möjligheten att bli frisk.

Som gäst på Mistelgården kände hon att hon kunde börja läka både fysiskt och själsligt och nådde ett inre lugn. Det var då intresset växte för hur brist på enzymer påverkar vår hälsa. Under många år arbetade Anette tillsammans med Josef på Mistelgården. Hon arbetade senare även på Sjöbobruks hälsohem följt av en rad andra då hon var nyfiken på hur andra arbetade med hälsa. Intresset för alternativa tankar inom hälsa ökade och fördjupades. Anette gick därför en utbildning i Naturmedicin med inriktning på hennes främsta intresseområde, mag-och tarmproblem, astma och allergi. År 2000 tog Anette över hälsohemmet Mistelgården.

”Jag ser Mistelgården som ett viktigt komplement till den traditionella vården, något vi inte kan vara utan. En gammal kunskap som är oerhört viktig för vår framtid att hålla vid liv. Jag känner en ödmjukhet inför livet och tror på att varje människa bär på krafter och möjligheter som kan förändra deras liv. Det handlar om att vara social, att vara flexibel, att inte fastna i kost-trender. Det är långt ifrån alla hälsoråd som är hälsosamma. Att ställa orimliga krav på sig själv tar bort glädjen.”

(Anette Kozica)

Kontakta mig för att prata om dina individuella alternativ och pris. Telefon: 0735-79 72 38

Kontakt: 

info@mistelgarden.se  

0735-797238

Comments are closed.