Stressad eller slutkörd?

[metaslider id=214]

Känner du dig stressad eller slutkörd?

Vid stress drar de små blodkärlen ihop sig och blir trängre. Lymfan får inte samma flöde, blodet blir mer syrefattigt, andningen ändras. Detta skapar toxiner och du blir tröttare. När du känner dig utmattad och på väg mot den där väggen, anser vi att det till stor del grundar sig en längre tids själsligt missnöje. När människor blir utbrända handlar det sällan om för mycket arbete. Det beror mer på att du har lyssnat för lite på dina behov, dina önskningar och vad du vill göra i ditt liv.

När vi människor hamnar i en livssituation som vi inte är nöjda med har vi en förmåga att missköta vår kropp, när vi egentligen borde ta hand om oss ännu bättre. Vi kanske slutar att motionera, går in i grubblerier och låter våra tankar okontrollerat härja fritt. Vi människor har så lätt att svika oss själva, kanske till och med bli självdestruktiva.

Jämför en svår livssituation med utmaningen att klättra upp för ett mycket högt berg. De allra flesta skulle nog säga att den självklara förberedelsen för att klättra upp för det där berget, är att ta hand om sig själv och sin kropp. Utsikterna att klara klättringen upp till toppen blir sannolikt större om du tar hand om din hälsa. Du skulle också känna en större tilltro till din egen förmåga att lyckas.

Därför arbetar vi även med den fysiska kroppen vid utmattning. För att bygga upp energin krävs en bra matsmältning genom enzymterapi och kostomläggning. Genom så obearbetad mat som möjligt kan man höja energin i cellerna igen. Med tillägg av vissa naturmediciner går det att få igång livshjulet och glädjen igen. Men glöm inte det viktigaste; lyssna på dina innersta önskningar. Vi hjälper dig på vägen.

Under en dag har du hunnit få många intryck, via fysiska möten, facebook, radio, TV, tidningar och reklam med mera. Stunden i badrummet kanske är den enda stunden under dagen då du är bara med dig själv. Det finns alltid en lösning. Utmaningen är att ta sig tid att hitta den.

Du är varmt välkommen till en av våra hälsovistelser eller att boka ett personligt rådgivningssamtal.

Vår gäst Olga berättar:

”Det bästa jag har gjort är att komma till Mistelgården. Jag har fått professionell hjälp, värme och omtanke från alla som jobbar där.”

Comments are closed.