Privat program

Mistelgården har genom åren specialiserat sig på mag-och tarmproblem, utmattningssyndrom, Candida, IBS , Crohns, astma, allergier, värk, inflammationer, sömnproblem, hudproblem och övervikt.

För dig som inte kan komma på våra hälsoveckor.

Du som inte har tid med en hälsovecka eller våra datum inte passar dig kan ändå få hjälp av oss.
När vi inte håller hälsoveckor på Österlen hittar du oss i Glumslöv utanför Helsingborg. Du tar dig lätt hit med tåg då tågstationen ligger endast 5 minuters promenadväg från oss.
Boka personlig rådgivning, tarmsköljning eller skapa dina egna hälsodagar precis när det passar dig.

Om du kommer långväga ifrån och behöver övernatta rekommenderar vi gärna bra boende och en hälsosam restaurang till dig.

Personlig rådgivning

Anette som lägger upp de personliga programmen för alla gäster på hälsoveckorna ger däremellan privat hälsorådgivning. Jag vill hjälpa dig att korrigera de tendenser eller svagheter som uppstått och som nu kanske begränsar dig i din vardag. Min hjälp till dig, för att du ska få en förändring av ditt hälsotillstånd, sträcker sig över en månads tid. Målet är att du ska bli så pass frisk att du kan klara dig på egen hand med hjälp av en långsiktig plan som du får med dig efter periodens slut.

Många som kommer långväga ifrån önskar att få rådgivningen via telefon. Våra kroppar berättar ofta mer om hur vi mår än vad vi kan uttrycka i ord. Därför vill jag ha det första samtalet vid ett personligt möte. Resten av samtalen har vi per telefon.

Vart i skeendet du står i ditt sjukdomsförlopp är helt avgörande för hur jag jobbar med din hälsa. Det skiljer sig stort på kostupplägg och naturmediciner mellan olika gäster, även mellan dem som besväras av samma hälsoproblem.

Tarmsköljning

Vår terapeut som gör tarmsköljningar under hälsoveckorna finns också tillgänglig i Glumslöv för fristående tarmsköljningar. Ge ditt system en chans att börja om. Hela 80 procent av ditt immunförsvar sitter i tarmsystemet och det är därför en tarmsköljning kan hjälpa mot så mycket. Gammalt slagg som fastnat i tarmen rensas ut och ger matsmältningssystemet en nystart. En tarmsköljning är snäll mot kroppen. Nästan alla mår omedelbart bättre efter än innan tarmsköljningen.

Terapeuten gör en analys av ditt tillstånd i tarmen medan hon masserar din mage. Magmassagen är unik för Mistelgården och gör tarmsköljningen ännu mer effektiv. Extra mycket slagg som samlats i tarmfickorna lossnar och följer med ut.

För absolut bästa effekt av tarmsköljningen bör du äta mat som är snäll mot magen en tid efteråt, så att tarmarna hinner läka. Du får med dig ett informationsblad med tips om vad du kan äta och bör undvika de närmaste dagarna.

Kontakt: 

info@mistelgarden.se  

0735-797238

Comments are closed.