Hälsovistelser

Våra hälsovistelser

Stora hälsoveckan

Under våra stora hälsoveckor bor du hos oss under åtta dygn på Österlen. Du får tillgång till professionell hjälp där vi har en kontinuerlig kontakt med dig, för att kunna ta nya steg framåt i din läkning.

För oss är det självklart att arbeta med varje gäst individuellt för att uppnå förändring. Utgångsläget ser så olika ut, därför skräddarsyr vi ditt alldeles egna hälsoprogram, utifrån dina symtom. Mistelgården utmärker sig på det viset att vi är helt inriktade på enskild behandling med uppföljning.

 Hälsovecka

Hälsoveckan är till för dig som inte har så stora problem med hälsan, men önskar komma i bättre balans och förbättra dina matvanor. Du bor hos oss i en rogivande miljö på Österlen under 6 nätter.

Vi hjälper dig att komma igång med nya, hälsosammare vanor och du får tid att fokusera på dig själv. Under din vistelse bjuds du på god och välgörande mat och daglig yoga och meditation. Vi ger dig behandlingar som rensar ut toxiner och stärker ditt immunförsvar. 

Privat program

Du som inte har tid med en hälsovecka eller om våra datum inte passar dig kan ändå få hjälp av oss. Boka personlig rådgivning, tarmsköljning eller skapa dina egna hälsodagar precis när det passar dig.

Rådgivningen sträcker sig över en period på mellan 4-8 veckor. Tarmsköljningen görs med en för Mistelgården unik magmassage som lösgör extra mycket slagg som fastnat i tarmvecken. När vi inte håller hälsoveckor på Österlen hittar du oss i Glumslöv utanför Helsingborg.

Rawfood och Detox dagar

Tänk att varje morgon vakna och känna sig utvilad och lätt i sinnet. Rawfood ger kroppen mer kraft och ny energi. I tre dagar lagar vi mat tillsammans, avgiftar kroppen och kommer igång med en hälsosammare livsstil.

Mellan måltiderna, som du själv är med och tillagar, har vi olika föreläsningar i att släppa på kontrollen, självkänsla, grupprocessen, lär dig laga god och nyttig mat. Vid avgiftning är det för oss självklart att man även renar tarmen med tarmsköljningar. 

Comments are closed.