Chiapudding med saffran och mango

1/2 dl Chiafrön

2 dl Nötmjölk eller vegetabilisk mjölk (såsom kokosmjölk, mandelmjölk eller havremjölk)

1 knivsudd vaniljpulver

Mango 1/3 paket saffran Gojibär

(Eventuellt 1 msk agavesirap eller akaciahonung)

Blanda fröna med valfri nötmjölk och vanlijpulver och saffran. Låt stå över natten eller i 30 minuter eller mer om du gör det samma dag som du tänkt äta den. Häll i 5-8 gojibär och mango (gärna både tinad och lite ”halvfryst”) och mixa med stavmixer men lägg i lite av mangon sist så att mangon inte blir helt mixad utan det finns några bitar i. Färdigt. Servera med exempelvis rostad kokos, gojibär, lite färska bär, bipollen- ta vad du har hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *