Stora hälsoveckan skjuts upp igen

Allas vår hälsa och respekt för individen har självklart högsta prioritet för oss. Vi tänker på er, gäster, kunder och vänner till Mistelgården, såväl som på våra medarbetares hälsa i denna förändrade tid.

Nytt datum för stora hälsoveckan blir 22:a september 2021.

Med anledning av de nya direktiven kring pandemin blev vi tvungna att skjuta upp vår Stora hälsovecka 21:a mars. Det nya datumet blir 22/9 och vi har ombokat alla våra inbokade gäster som har möjlighet att komma nästa datum. I dagsläget har några platser blivit tillgängliga 22/9.

Anmäl gärna ditt intresse för Stora hälsoveckan med start 22/9 och framåt i tiden. Hör av dig till Anette för att prata om din hälsa och vad du kanske kan påbörja redan nu.

Nu när vi måste flytta fram redan anmälda gäster så kommer det att bli fullt snabbare än vanligt på våra Stora Hälsoveckor. Ring gärna i god tid när du har tankar på att vilja komma till oss på Mistelgården. Vi kommer att sätta in en extra vecka lite längre fram på det nya året.

Vi hoppas på att snart kunna sätta upp ett nytt datum även för vår nya Kortvecka som skulle gå av stapeln 3/1.

Tarmsköljningar utför vi som vanligt i Glumslöv. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och uppdaterar oss efter hand som det kommer ny information. Du är troligtvis helt ensam i väntrummet. Det kan möjligtvis sitta en person till där men utrymmet är stort.

Ta hand om dig själv och varandra!

Comments are closed.