Allt föll på plats när jag träffade Anette

"Jag sökte och fann Mistelgården egentligen för min dotters räkning. Jag ansåg inte att jag själv hade lika stora hälsoproblem som hon, trots mina stora problem med magen, ledvärk, min nedstämdhet och mina sömnproblem. Vi bokade båda två personlig rådgivning med Anette.

Allt föll på plats när jag träffade Anette, en kvinna med stor personlighet, kunskap, värme och humor som ingav förtroende. Det var inte stelt att prata med henne och jag kände mig omedelbart omhändertagen och sedd. Jag förstod hur allt hängde ihop, det fysiska och det psykiska, som jag inte tänkt på tidigare.

Både jag och min dotter fick våra första samtal och tarmsköljningar på samma dag och vi behövde inte vänta länge på att få vår tid. Jag var lite spänd inför tarmsköljningen men det släppte när jag träffade Irene som utstrålade så mycket erfarenhet och kunskap. Bara jag fick tömt den där jäkla magen så kände jag mig direkt renad och piggare. Magen fick ro.

Sedan gick jag vidare med Anettes rådgivning och kostomläggning för att läka systemet. Det krävdes en hel del disciplin i början, men det var faktiskt inte så svårt när man märkte att det fungerade. Att kunna äta en måltid utan att få ont i magen gjorde det värt det. På bara en vecka mådde jag mycket bättre och efter några veckor började livsglädjen komma tillbaka. När jag kommit förbi den första fasen med striktare diet blev det lättare med kosten. Maten är god och jag kan idag inte tänka mig att hoppa över min dagliga råkost-lunch.

Jag och min dotter har båda haft kontakt och support av Anette under fem veckors tid med ovärderlig stöttning under hela perioden. Även nu efteråt är hon tillgänglig för rådfrågning när jag handlar mina naturpreparat och jag vet att jag kan boka extra samtal om jag skulle behöva. Det känns tryggt att man inte bara blir släppt efter att rådgivningsperioden är slut.

Som så många andra också har sagt, jag är nu piggare, gladare och slipper problem med magen. Jag känner att jag är tillbaka i livet. Dessutom doftar jag bättre. Min kropp måste ha varit så försurad tidigare att även kroppslukten var sur.

Jag har lärt mig så mycket under den här resan, inte bara om kosten utan även om små saker som gör livet mer positivt. Jag har fått heltäckande tips om hur jag tar hand om både det fysiska och mina tankar. Om jag behöver äta något som inte är så bra för mig, till exempel under sociala sammanhang, så vet jag vad jag ska ta till för att ge kroppen balans igen. De nya kunskaperna om kosten sitter som i ryggmärgen nu.

Jag rekommenderar Mistelgården av hela mitt hjärta och är så tacksam över den hjälp jag och min dotter har fått."

/Helena

Comments are closed.