För 2 år sen slutade min kropp fungera som den skulle

För 2 år sen slutade min kropp fungera som den skulle

Varje dag var fruktansvärd och jag upplevde smärtor jag aldrig känt av tidigare i mitt liv. Jag hade fått en kronisk tarmsjukdom. Läkarna gav mig medicin för att smärtan skulle försvinna. Det gjorde den också till att börja med. Det var inte förrän senare som jag insåg vad alla mediciner hade gjort med min hälsa. Det började med att jag en dag helt plötsligt fick hjärtmuskelinflammation som biverkning av det första pillret jag fick av läkaren. Det andra pillret jag fick orsakade kräkningar varje morgon och att min lever förstördes. Samtidigt som min mage bara försämrades efter varje dag som gick. Jag mådde skit. Då kom läkaren och erbjöd ett nytt läkemedel, Humira, en spruta som skulle pausa mina symptom. När jag läste vad folk hade för biverkningar med Humira fick jag nog. Det var runt den här tiden som jag kom i kontakt med Annette från Mistelgården.

Det var det bästa som har hänt mig och mina magproblem. Annette sa direkt vad som skulle krävas för att komma tillbaks i normalläge, inget skitsnack, inge försköning av verkligheten, bara fakta. Jag lyssnade på Annette, gjorde en stor livsomställning, åkte ner till Mistelgården i en vecka. När veckan var slut hade alla mina symptom försvunnit. Jag kände mig friskare och piggare än vad jag någonsin gjort tidigare i mitt liv. Idag lever jag som vanligt och mår precis så bra som jag bara kunde hoppats på när jag låg inlagd på sjukhus bara några månader tidigare. Annette och mistelgårdens kunskap om människans hälsa är något av det viktigaste och mest fascinerande jag har fått lära mig under mitt korta liv.

Om du har några som helst besvär med din tarm kan jag inte rekommendera någonting så starkt som Mistelgården. Mistelgården är verkligen före sin tid.

//Oscar Dubois

Comments are closed.