Heidi berättar om sin jorden runt upplevelse på Mistelgården

Här kommer min spännande kroppsliga och själsliga "Jorden runt resa" i samband med tarmsköljningar i Glumslöv och stora hälsoveckan vid Ravlunda bränneri.

 

Efter fyra års problem med min mage, stress och utmattningssymptom, hade jag 'änglar' hos mig som såg till att jag kom i kontakt med Hälsohemmet Mistelgården. Hittade intressant läsning, dels om det allra viktigaste om tarmsköljning, stora hälsovecka och gäster som berättade om sin vistelse på Hälsohemmet Mistelgården på facebook, tusen tusen tack.

Tog omedelbart kontakt med fantastiska fine Anette Kozica. Alleredan vid första telefonkontakten med Anette kunde hon diagnostisera mina problem, tusen tack Anette. Direkt bestämde jag för att anmäla mig till stora hälsoveckan, som jag aldrig någonsin kommer ångra eller glömma. Jag kände en sån otrolig lättnad. Nu äntligen skulle jag påbörja min speciella kropp och själ resa.

Då jag hade stora problem med min mage, tog jag kontakt med fantastiska fine Irene Jonsson angående att boka tid för tarmsköljning i Glumslöv och jag säger än en gång tusen tusen tack! Första gången jag kom till Glumslöv för tarmsköljning träffade jag Irene och Tommy, som skulle utföra tarmsköljningen. Atmosfären var harmonisk med mycket glädje och skratt. Jag fick även möjlighet att träffa på Anette personligen. Det kändes jättebra att få träffat dessa fantastiska människor. Jag utförde tre tarmsköljningar innan vistelsen på hälsoveckan.

Med 'lite pirr i magen' men samtidigt mycket spännande var det dags för vistelsen på Ravlunda bränneri och påbörja min 'Jorden runt resa'. När man kom till Ravlunda bränneri var atmosfären harmonisk, man kände en trygghet och goa glada skratt. Fantastisk personal och härliga deltagare om 18 personer, påbörjades första dagen med tarmsköljning och samtal med Anette.

Fick även träffa trevliga kökspersonalen med Rebecca Oliwers i spetsen. Tack Rebecca för ert fantastiska engagemang och god mat, det var supergott. Sen får jag inte glömma bort duktiga Niklas Kristensson, som utförde de spännande behandlingarna örtinpackning, fotbad och den extra spännande behandlingen regndroppsmassage, som var 'guld värt'. Det kändes tryggt att man träffat Anette, Irene och Tommy tidigare. Även att lära känna övriga deltagare var mycket uppskattat från min sida.

Varje dag började man med sin magmedicin. Därefter blev det morgongymnastik ute i härliga utemiljön och massor av sol tillsammans med fine Irene. Som även såg till att vi fick upplevelserik meditation, som jag aldrig kommer glömma. Sen blev det en efterlängtad nyttig frukost med massor utav godsaker. På sin plats vid bordet låg den örtmedicin man skulle inta efter frukosten. I samband med frukosten delade Tommy ut respektive persons behandlingskort, spännande värre varje dag.

På kvällarna hade vi mycket intressanta föreläsningar med Niklas, Irene och Anette. Man hade möjlighet att tillbringa dagarna med övriga deltagare och det var mycket trevligt. Dessutom var det en helt fantastisk utemiljö som man kunde upptäcka med härliga promenader.

Under veckans gång hände det helt otroliga och spännande saker i min kropp och själ som påbörjades alleredan första dagen. Efter varje behandling hände något spännande inuti min kropp, jättehäftigt. Ett av dem viktigaste var även samtalen, dels med Anette men även Irene. Wow...säger jag när en hel del blockeringar, som jag burit på i massor av år, försvann. Dessa samtal har gett mig styrka inombords i massor.

En annan spännande och oförglömlig hände i samband med andra örtinpackningen. Det satte igång starka upplevelser inuti min kropp. Jättehäftigt!! Jag provade även på att ha zonterapi/massage av Tommy i en timme, innan det var dags för fjärde tarmsköljningen denna veckan. Det var den BÄSTA tarmsköljningen denna veckan. Man var avslappnad, lugn och jag nästan höll på att somna på britsen. Dessutom kunde Tommy massera mina tarmar mycket längre innan det var dags för toaletten. Stor tack Tommy.

Regndroppsmassage, som utfördes av Niklas, var något jag aldrig gjort. Man fick insmort fina oljor från Young Living. Ja det var härlig behandling. En av dem viktigaste delarna var 'Meditationen ' tillsammans med Irene och övriga deltagare. Wow....säger jag igen. Vilka fantastiska saker man fick uppleva under denna vecka.

Sen får jag inte glömma bort de goa och härliga deltagarna. Vi blev som en liten familj efter denna veckan, helt fantastiskt. Jag skulle kunna skriva en hel roman om denna veckas hälsovistelse.

Efter denna vistelsen har jag fått en kraftig styrka inom mig, lättad och som en NY PERSON. Nu ska NYA LIVET påbörjas! Denna upplevelsen kommer jag att bära inom mig och i mitt hjärta. Jag är oerhört tacksam och vill tacka alla inblandade för ni gett mig denna 'Jorden runt,upplevelse’!

Massor utav varma kramar

/Heidi

Comments are closed.