Jag kände mig körd i botten

I våras var jag för andra gången på Mistelgårdens stora hälsovecka. Jag har tidigare varit utmattad och hade kvar flera stressrelaterade problem, som sjuklig trötthet, uppblåst mage, svullen kropp samt led- och muskelsmärta. Jag kunde knappt äta eller dricka för att allt stockade sig i halsen på grund av halsbränna. Jag kände mig helt körd i botten även om jag ändå tyckte att jag var piggare än vad jag hade varit vid mitt förra besök för tre år sedan.

När jag träffade Anette den första dagen på hälsoveckan sa hon att jag kom i grevens tid, att jag var sämre än förra gången. Jag hade försurningar och inflammationer i flera olika vävnader. Jag fick sätta igång med detox i kombination med rätt kost för just precis mig. De första dagarna med utrensning mår man dåligt men det gick över snabbare den här gången. Jag har vad som kallas för kroniska lungbesvär men efter några dagar på Mistelgården hade jag kunnat reducera min lungmedicin till 75%. Halsbrännan försvann och mot slutet av veckan kunde jag äta mycket mer mat än den strikta skonkosten jag fick ha i början.

Varje gäst hade dagliga samtal med Anette som följde upp och ändrade i kost och behandlingar när det behövdes. Anette är helt fantastisk i sin kunskap och allt hon delar med sig av under samtalen och föreläsningarna. Vi hade också en noggrann genomgång innan vi åkte hem med en plan för hur jag skulle fortsätta med kosten och naturmedicinerna. Efter några veckor hade vi uppföljning på telefon med ny hälsoplan. Nu har det gått 3 månader och jag är så mycket bättre, så mycket piggare. Jag fortsätter att göra örtinpackningar på lungorna hemma och andningen fungerar fortfarande mycket bättre. Problemen med halsbränna, ledvärk och uppblåst mage håller sig mestadels borta.

Jag vet inte var jag hade varit om jag inte hade haft möjlighet att åka till hälsohemmet. Jag hade troligen inte kunnat jobba. Jag jobbar som chef vilket innebär att jag alltid har ett ansvar som jag tar med mig hem och det ger ett konstant stresspåslag. Jag har försökt så många saker själv tidigare som inte har fungerat. Alla som har kämpat länge borde få komma till Mistelgården där man får experthjälp. Man ska inte underskatta kroppens förmåga att läka om den får rätt förutsättningar med kost och naturmedicinska preparat.

Tack Mistelgården!
/Karin

Comments are closed.