Magen och hjärnan hänger ihop

Att ta hand om din mage hjälper på så många plan för hela dina hälsa och ditt mående

- både fysiskt och psykiskt.

 
"Hej!

Måste bara få berätta något fantastiskt!

Kontaktade Anette på Mistelgården för min urdåliga mages skull för 6 veckor sedan. Vi pratade ett par timmar och jag fick med mig allt som skulle behövas för att rensa ut toxinerna i min kropp. Jag berättade då också att jag varit tvungen att äta antidepressiva i nästan 2 år och att det inte gått att sluta. Så fort jag försökte trappa ner var det som att jag föll ner i ett svart hål och jag ville faktiskt helst inte finnas mer.

Direkt när jag kom hem började jag följa Anettes kostråd och boostade mig full av vitaminer och mineraler. Och vet ni vad?! Jag har inte behövt ta en enda antidepressiv tablett sedan dess! Fantastiskt!

Min mage mår bättre och bättre och jag kommer att fortsätta med dieten ett bra tag till. Sedan tror jag att jag kommer att må toppen helt utan mediciner i framtiden. Mår magen bra så mår hjärnan bra!

Tänk så många människor som knaprar "lyckopiller", när det är en sund tarmflora som behövs.... Sprid detta!  Tusen tack till Anette!"

/Lise-Lotte
 

Många av våra gäster som kommer till oss med mag-och tarmproblem känner sig deprimerade och tar kanske antidepressiv medicin. Det är inte så konstigt om du känner sig nedstämd. När du har brist på enzymer i kroppen lider du även brist på viktiga aminosyror som påverkar vårt humör och vår sömn. Efter en tid blir miljön i kroppen försurad och då försvåras näringsupptaget.

Comments are closed.