När min mage kraschade fick jag hjälp av Mistelgården

"Under väldigt många år har jag ätit gastritmedicinen Omeprazol. Detta resulterade i att inflammationen på magslemhinnan aldrig läktes, att enzymerna i mina tarmar inte mera kunde bryta ner proteinerna optimalt och att även de blivit inflammerade. Matrester låg kvar och bara jäste i tarmarna. Till slut kraschade magen helt och inte mycket fungerade, varken i magsäck eller tarmar. När ”förbränningsugnen” inte fungerar så fungerar ju inte resten heller fullt ut. Jag var helt slut med andra ord.

Då kom jag i kontakt med Mistelgården AB och började med tarmsköljning några gånger, en gång per vecka, hos Irene, vilket kombinerades med en heltäckande kost- och hälsomedicinsk behandling hos Anette.

Tarmsköljningarna gjorde underverk med mina tarmar. Sakta men säkert rensade vi upp och i kombinationen med dietkosten och hälsopreparaten så kunde läkningen i tarmar och magsäck påbörjas. Utan tarmsköljningarna så hade denna läkningsprocess knappast kommit i gång så bra som den gjorde eller varit så effektiv. Efter varje behandling har jag upplevt en allt större lätthet i hela kroppen. Min sedan länge bristande energi och ork återvände. Jag har känt en glädjande frihetskänsla och också tydligt känt hur denna rening bidragit till hela läkningsprocessen. Jag har fått kommentarer att jag har en annan lyster i mina ögon, mitt hår (som tidigare var så tunt) har blivit tjockare och jag har inte behövt min allergimedicin (antihistaminerna) sedan jag började på Mistelgården.

Jag är djupt tacksam för den professionella och varsamma behandlingen hos Irene. Min tacksamhet är obegränsad till den enorma kompetens och otroliga service som Anette har delat med sig. Det är nu mitt liv återvänder!"

/Alexandra

Comments are closed.