Nu funkar kroppen som den ska

Foto: Rebecca Oliwers, kock på Mistelgården

Det var en fantastiskt härlig vecka. Anette är en så fin person; snäll, omtänksam och kunnig i det hon gör. Alla som jobbar på Mistelgården är mycket trevliga. När jag åkte dit var jag så trött och hade dålig energi. Magen var uppsvälld och bubblig och jag hade en hemsk halsbränna dagligen. Problemen har jag haft i flera år men de har blivit värre den sista tiden. Inget är ju roligt när man inte mår bra så det var dags att satsa på min hälsa.

Det var magiskt att vara uppe tidigt i det härliga vädret med gympa varje morgon följt av meditation. Solen började komma upp och det var fuktigt i gräset. Det gav utlandskänsla. Till frukost varje morgon fick vi ett litet kort med dagens behandlingar. tarmsköljning, örtinpackning, tångbad, magnetmadrass, ljusbehandling och det bästa av allt, regndroppsmassage. Jag har haft ont i ryggen ett tag och gått flera gånger hos naprapat. Efter regndroppsbehandlingen har jag inte haft ont i ryggen en enda gång.

Vi fick fantastiskt god vegansk mat och goda drinkar som Rebecca och hennes gäng i köket fixade. Det var så härligt att slippa handla och laga mat; att bara få sätta sig till ett dukat bord med välgörande kost. Jag har förstått det viktiga med att äta råkost och att tugga ordentligt. Det är det som är grejen; tugga, tugga, tugga. Jag har ju ätit fel förstår jag nu eftersom jag inte längre har ont. Tänk att man kan bli så bra efteråt!

En rolig sak var att man efter bara några dagar började ställa frågor till de andra gästerna i stil med: - Jaha, hur har det varit på toaletten idag? Och det är ju egentligen främmande människor att prata om så intima saker, men det kändes helt naturligt.

Jag är så glad och tacksam att jag fick vara med på hälsoveckan. Det är ungefär en månad sedan jag kom hem. Halsbrännan är borta. Magen är lugn och glad och sköter sig bra. Den är platt och fin. Jag tappade 3 kilo bara under veckan på Mistelgården. En annan gäst hade mätt sin mage med måttband före vistelsen och hon tappade flera centimeter i omfång. Jag känner mig motiverad att fortsätta leva bra och satsa på min hälsa. Systemet har kommit igång och nu funkar kroppen som den ska. Jag känner mig frisk och stark. Tack Anette!

Kram från Lottie.

Comments are closed.