Vår gäst Anna-Maria berättar

Sommaren 2015 deltog jag i Mistelgårdens stora hälsovecka.

Det var det absolut bästa jag någonsin gjort för att vårda både kropp och själ.
På Mistelgården vistas man i en vacker miljö och blir helt och fullkomligt omhändertagen av all entusiastisk och oerhört engagerande personal.
Att till frukost varje morgon mötas av ett individuellt schema över de behandlingar man skulle få delta i, var för mig underbart. Det var bara att luta sig tillbaka och att låta sig tas om hand.
 
Allt man egentligen behövde tänka på var att komma i tid till måltider och behandlingar. Det som genomsyrade hela vistelsen var det helhetstänk man har på Mistelgården.
 
De serverar underbart god, ren och hälsosam mat, man deltar i föreläsningar om hur man bäst skall ta hand om sig och det ingår ett flertal inpackningar, fotbad och andra njutfulla välgörande behandlingar. Dessutom kan man välja till regndroppsmassage och att delta i EFT kursen med meditation vilket jag gjorde och det gav verkligen en vecka av rekreation och själslig vila.
 
Förutom all underbar personal och det individuella programmet fick jag förmånen att lära känna och umgås med ett antal trevliga och fantastiska andra deltagare som precis som jag hade intresse för hälsa och välbefinnande. Jag längtar ofta tillbaka till Mistelgården och den mest fantastiska vecka jag upplevt på många, många år.
 
Jag skulle varmt rekommendera alla att unna sig en vecka för kropp och själ på Mistelgården.
 
Anna-Maria

Comments are closed.