Vår medarbetare Tilde berättar sin historia

Mitt namn är Tilde och jag är 26 år gammal. Jag kom till Mistelgården för första gången som gäst år 2012. I mars 2012 hade jag drabbats av en svår sjukdom och efter mer än 6 månaders av sjukskrivning, mediciner, oro och ångest behövde jag få en paus och ”komma tillbaka”.

Efter en vecka på Mistelgården mådde jag bättre än vad jag gjort på länge. Jag kände att min kropp och själ fick tid för återhämtning och jag fick en otrolig kunskap, inspiration och motivation för att hjälpa min egen kropps läkning.

Jag brottades, innan min vistelse, med svåra biverkningar från mina mediciner (som man då trodde att jag skulle vara tvungen att ta resten av mitt liv) mina leder och muskler värkte, min hud hade förvärrats avsevärt efter att jag blev sjuk, trötthet och depression.

Jag har alltid varit intresserad av alternativ medicin, raw food, av själslig utveckling och kroppens egen förmåga att läka. När jag var 15 år började jag lägga bovete i blöt för att göra ”raw food” bovetegröt och redan då började jag läsa bok efter bok om själslig utveckling och hälsa. Jag hade många själsliga sår och jag brottades med mig själv för hur jag skulle göra för att komma vidare. Sen blev jag sjuk.

Mistelgården blev för mig lite av en milstople i mitt liv. Inte bara upplevde jag att min kropp mådde bättre av kosten, naturmedicinerna och att biverkningarna från de konventionella medicinerna plötsligt blev mindre påtagliga men det blev även en början på en själslig resa; om förlåtelse, att släppa taget och gå vidare. En resa som blivit en central del i mitt liv och för min läkning. Jag lever idag ett normalt liv och jag tänker ganska sällan på min sjukdom och om ett par månader kommer jag att helt kunna sluta ta den medicin som man till en början sa att jag skulle behöva ta livet ut.

Jag har jobbat på Mistelgården till och från sedan jag kom hit första gången som gäst 2012. Jag har hjälpt till med allt från matlagning, recept, rådgivning och mejlutskick.

Efter en tid i Ecuador, där bilderna är tagna, är jag nu tillbaka i Sverige och på Mistelgården igen.

Comments are closed.