Att magen inte fungerade gav en massa rejält obehagliga symptom

När jag kom i kontakt med Mistelgården var jag riktigt dålig. Att magen inte fungerade gav en massa diffusa symptom som var rejält obehagliga, vissa av dem vill jag inte ens berätta. Anette förslog att jag skulle delta på en hälsovecka för att få en helhetssyn på vad som krävs för att kroppen ska kunna självläka.

I december 2018 styrde jag bilen mot Ravlunda för att delta i åtta dagars hälsovecka. Även om det var en stor kostnad så är jag innerligt glad att jag vågade satsa den summan, på mig själv. När jag kom dit var jag riktigt dålig, magen och matsmältningen var helt ur funktion. Det påverkade inte bara mig fysiskt utan även psykiskt. Jag var helt slutkörd, orkade ingenting, fick uppbåda all kraft för att orka ta mig till jobbet. När jag kom hem orkade jag ingenting. Hjärnan var i ständig dimma (av gifter som kroppen inte orkade göra av med berättade Anette).

Genom tarmsköljning, mat som är skonsam och bra för matsmältningen, kosttillskott, föreläsningar, mental träning, motion, avslappnande massage och fantastiska tångbad och örtinpackningar, vaknade kroppen sakta. Jag kände att livet återvände till min kropp. Att umgås med och träffa nya människor var också ett stort plus.

Hälsoveckan blev starten på ett nytt liv. Hos Anette på Mistelgården har jag fått verktygen för att kunna hantera min dåliga matsmältning. Den har faktiskt kommit igång bra, även om jag har en riktigt tjurig mage efter många års stress, oro, dåliga kost- och motionsvanor.

Nu är det bra mat, meditation, yoga, promenader, konsten att säga nej och lägga in vila och återhämtning både i jobbet och privatlivet som gäller.

/Marie-Louise

Comments are closed.