Det kändes som om jag inte kunde leva i min kropp längre.

Jag hade gått med kronisk muskelvärk i nacke, axlar, bröstrygg. Ibland krampade även musklerna i ländryggen. Medicinen och flertalet värktabletter/ dag gjorde att jag svullnade och svullnaden gjorde att det kändes som att jag inte fick luft. Efter 1 ½ år med medicin hade jag fått nog. Värken tog på krafterna, vilket gjorde att jag inte orkade motionera så som jag borde. Jag hade ingen ork, blev allt tröttare och tröttare. Det kändes som min kropp inte fungerade längre. Jag försökte med detox, men med motsatt effekt. Kändes som jag inte kunde leva i min kropp längre.

För många år sedan hade jag hört talas om tarmsköljning, men visste inte vad det var eller vad det egentligen var bra för. Tänkte att bara namnet låter bra om man känner sig som jag gjorde. Så hittade jag Mistelgården på nätet. Läste andras berättelser om hur de blivit hjälpta och blivit av med värk i kroppen. Jag tog kontakt med Anette och det blev vändpunkten.

Nu har jag slutat med medicin och värktabletter. Svullnaden i kroppen finns inte kvar. Jag har fått ”nycklar” till hur jag ska äta och leva för att kunna ha en fungerande tarm och därmed slippa gifter som stannar kvar och stökar till det i kroppen.

Stort TACK för all hjälp och vägledning!

/Ann-Charlotte

Comments are closed.