Astma eller allergi?

Mistelgården Hälsohem Skåne

”Vistelsen har fått mig att tänka på hur långt vi har kommit från naturen, och hur den industriella maten har påverkat min hälsa negativt.

Mistelgården har fört mig tillbaka till källorna med friska örter och naturliga råvaror.”

Anne-Lie

Har du astma eller allergi?

Allergi och astma beror på olika brister i kroppen, bland annat enzymbrist. Vid allergi och astma tar man ofta till mediciner för att lindra symtomen. Alla syntetiska mediciner påverkar kroppens egen förmåga att producera enzymer och kroppen blir då försurad. Om du under en längre tid använder till exempel mycket bricanyl brukar det leda till sämre kvalitet på alla slemhinnor. Efter en tid får du ofta problem även med matsmältningen.

Vid en kostomläggning och intag av olika naturmediciner märker de som har astma och allergi ofta stor skillnad på bara några dagar. Du kommer bland annat att lära dig vilken mat som startar din egen så livsviktiga enzymproduktion. Det du lär dig på Mistelgården gör att du kan fortsätta att må bättre även när du har kommit hem.

Hälsohemmet Mistelgården har mångårig erfarenhet av hälsoproblem. Vi bygger en individuell hälsoplan för att hjälpa just dig att nå resultat. Vi skräddarsyr ditt alldeles egna hälsoprogram, utifrån dina behov när det gäller kosten, vitaminer, mineraler, örter och behandlingar. För oss är det självklart att arbeta med varje gäst individuellt för att uppnå förändring.

Comments are closed.