En plats kvar 18:e juli

Vi har en plats kvar på vår stora hälsovecka med start 18:e juli.

Hör av dig till Anette på 0735 797 238 om du är intresserad och vill prata om din hälsa.

Vår stora hälsovecka handlar om att hjälpa dig med dina hälsoproblem genom ett helt individuellt program. Programmet innehåller både dina naturmediciner, behandlingar och all typ av kost. Vi sätter ihop ditt program redan innan du kommer genom ett samtal med dig där vi går igenom din hälsa och vad du tål och inte tål.

På Mistelgården är vi flexibla. Kost och behandlingar kan ändras under veckan beroende på hur din kropp svarar. Mångårig erfarenhet och ett förråd av kunskap gör det möjligt för oss att lägga upp ett personligt program som är effektivt och hälsosamt för dig.

Anette som lägger upp ditt individuella program för den stora hälsoveckan är utbildad naturterapeut och har stor kunskap och erfarenhet även av traditionella läkemedel. Hon tar hänsyn till all traditionell medicin du äter när hon lägger upp din personliga meny av naturmedicin.

Veckan avslutas med ett personligt samtal med inriktning på hur du i din vardag kan fortsätta den resa du har påbörjat.

 

Ravlunda Bränneri utanför Kivik

I denna spännande byggnad med ett fantastiskt ljus har vi våra hälsoveckor. Hela platsen andas avslappning och manar till början på ett nytt hälsosamt liv. Här finns fantastiska promenadmöjligheter och närhet både till hav och natur intill Kivik. Ravlunda Bränneri är både ett häftigt och ett underbart ställe med en känsla av värme. Både byggnaden och miljön runtomkring är öppen och luftig. Här kan du andas, slappna av, börja om och hitta ny energi.

Comments are closed.