Bort med det gamla och få ny energi!

Tarmsköljning är en av de bästa metoderna för att snabbt öka din energi.

Tarmsköljning är en av de bästa metoderna för att snabbt öka din energi. Sköljningen tar bort obearbetad föda som lagt sig i tarmvecken.

En tarmsköljning kan hjälpa dig att bli av med det som sitter i tarmvecken och som hindra tarmmuskeln att arbeta. Hurra, tarmen kan arbeta igen - Yes!!

Tarmsköljning hjälper dig att återställa en optimal miljö som ökar din möjlighet att producera en god bakterieflora. Du får lättare upp en basisk miljö och därmed ökar syreupptaget i cellerna. Jag andas bättre ropar cellerna!!
 
Tarmsköljning kan hjälpa dig som har uppblåst mage. Diarré som pågått under längre tid beror oftast på förstoppnings diarré. De flestas B-vitaminer produceras i tarmen. B-vitaminer är viktiga för nervsystemet. Ljuset kommer in!!
 
En tarmsköljning har för många, blivit starten till ett bättre leverne. Magen har sjunkit ner! Du var en tjock, det var annat som låg där. Hurra!!

”Jag behövde tre behandlingar totalt och det resultat jag fått av behandlingarna har varit ovärderligt för min hälsa och mitt välmående. Jag trodde ärligt talat att jag var fast med en dåligt fungerande mage för livet. Jag hade aldrig trott att behandlingarna skulle göra en så stor skillnad. Irene var professionell, kunnig och fick behandlingarna att kännas naturliga och ogenerade.”

/Hanna

Comments are closed.