Sommar och hallon

Sommarbowl, färskt krispigt och ugnsbakade smak Till frukost, som mellanmål. Blev denna somriga kräm en favorit hos mig. Variera toppingen och upplev nya smaker. Här med mango, banan, färsk mynta, riven kokos och torkade mullbär. /Rebecca Recept för 2 personer Hallon och papayakräm. – 2 dl hallon – 6 dl…

Läs mer…

Sommarbowl, färskt krispigt och ugnsbakade smaker

Sommarbowl, färskt krispigt och ugnsbakade smaker. Tillsammans med härlig örtfraiche och zucchini & gurksallad med lime, koriander och chili. Sommaren är så fylld med smaker, färger och aktiviteter. Så här i all enkelhet ett recept som du kan kombinera med allas önskemål. Bara ett kok nypotatis med färsk dill till…

Läs mer…

Lägga till Regndropps-massage på schemat

Behandlingen hjälper ditt immunförsvar och ger välbefinnande och avslappning. Under vår Stora hälsovecka kan du välja att lägga till Regndropps-massage på schemat.   Behandlingen inleds med att åtta olika eteriska oljor droppas längs med ryggraden och appliceras på kroppens reflexpunkter under fötterna. Oljorna masseras sedan in för att frigöra olika…

Läs mer…

Våra stora hälsoveckor har öppnat igen

Allas vår hälsa och respekt för individen har självklart högsta prioritet för oss. Vi tänker på er, gäster, kunder och vänner till Mistelgården, såväl som på våra medarbetares hälsa i denna förändrade tid. Nästa stora hälsovecka startar 20:e augusti. En extrainsatt stor hälsovecka startar 29:e september. Vi är sedan tidigare…

Läs mer…

Fänkål, apelsin och vitkål som kombo i en biff

Quinoa med dess nötighet och nyttighet. Smaken av grillade rotfrukter och fänkålsfrön. En apelsins söta saftighet. Solrosfröets textur. Mixning, möten av smaker till formen av en biff. /Rebecca Fänkål, apelsin och vitkålsbiff (Recept för 4 personer) Du behöver: – 3 dl kokt quinoa – 500 g skalade och delade rotfrukter …

Läs mer…