Det känns verkligen skönt att ha det stödet

Jag har haft problem med mina tarmar i många år, förstoppad o svullen i magen. Livet var inte kul, jag kände mig aldrig riktigt tömd. När jag hade gått i pension efter 23 år som egenföretagare tänkte jag att nu var det hög tid att göra något åt min mage nu när jag hade tid.

Jag började söka på nätet och fick syn på Mistelgården, där fanns hela konceptet! Man fokuserade på individen med kost / mineraler / vitaminer, samt föreläsningar så man skulle få lite mera kunskap. Jag tog kontakt med Anette och det blev lite råd och dåd på telefon samt ett datum som vi skulle höras för en djupintervju. Som tur var kunde jag hoppa på ett återbud så jag kunde komma till tidigare.

Väl på Mistelgården blev jag mottagen, och ompysslad i 8 dagar, det var flera behandlingar varje dag, och fantastisk kost, vilken kock!! Vi som var på Mistelgården den veckan hade också fantastiskt utbyte av varandra, alla med sina erfarenheter. Det har nu gått en tid sen jag var där, och jag har haft kontakt med Anette per telefon för att följas upp och räta ut några frågetecken som jag hade. Det känns verkligen skönt att ha det stödet.

Numera känner jag mig helt bekväm med kostomläggningen och har minskat 8-9 kg i vikt och framför allt fungerar min mage som en klocka.

❤️ Tack Anette med Team

// Agneta

Comments are closed.