Jag litade på Anettes råd till 100 procent

Innan jag började min behandling hos Anette fick inte min mage hjälp. Jag var hos olika läkare som endast ville ge mig mediciner, de visste inte riktigt hur de skulle gå till väga. Min mage blev bara sämre och sämre även mitt mentala mående.

Första gången jag träffade Anette angående rådgivning visste jag att detta var det som skulle läka min mage och få tillbaka mig själv. Jag började lita direkt på Anette tack vare hennes otroliga och vida kunskap inom området. Om man hade en fråga eller tanke fick man ett säkert svar som jag litade på till 100%. Jag trodde inte att min mage skulle bli bra igen, mycket gaser och uppblåst, men med hjälp av Anette och ”medicinerna” har magen blivit läkt. Jag kan äta vitkål idag, vilken inte var fallet i början av behandlingen.

Man kunde messa Anette när man hade en fundering och fick svar. Hon var alltid där för att ge råd. Det tog tid för min mage, men med hjälp av Anettes kunskaper fick hon mig att tro på att magen kommer bli bättre, vilket blev fallet. Anette var verkligen räddaren.

Mvh Carolina

Comments are closed.