Jag var så svag att jag inte orkade någonting

Det började med att jag var sjuk under ett halvår. Jag gick ner i vikt, hade hosta och kände mig otroligt svag. Under den här tiden gick jag mer eller mindre regelbundet till vårdcentralen för att ta blodprover. Jag fick besked om att jag hade hög sänka bland annat, så det pekade på inflammationer i kroppen.

Efter att ha mött flera läkare utan att få besked på vad som kunde vara på gång i min kropp, fick jag en längtan efter att bli omhändertagen. Jag googlade på hälsohem och fann Mistelgården och Anettes nummer. Jag ringde upp Anette och vi påbörjade en personlig konsultation. Jag fick börja med kostomläggning samt kosttillskott.

Anette är en underbar människa och samtalen med henne kändes som en blandning av att prata med en en terapeut och en näringsexpert. Hon förstår vad man säger och är enkel att prata med. Hon är intuitiv och känslig, så samtalen var guld värda. Jag kände mig så omhändertagen och stöttad som jag hade hoppats på. Kostomläggningen samt tillskotten kändes helt naturliga och var lätta att ta till sig.

När jag hade följt Anettes råd i 3-4 veckor var det dags för nytt blodprov. De kunde inte hitta något fel, allt var normalt. Jag kände mig fortfarande trött men var helt klart på bättringsvägen. Jag hade fortsatt stöd av Anette i ytterligare två månader. Anette berörde mig på så många sätt, mentalt, emotionellt, fysiskt och andligt.

Jag rekommenderar verkligen Mistelgården och Anette!

/Birgitta.

Comments are closed.