Margareta berättar om sin hälsovecka

Jag är så GLAD och TACKSAM att jag reste till MISTELGÅRDEN.

Det är det BÄSTA jag gjort.

Jag hade en mycket trött kropp och problem med magen. Kände mig ledsen och nedstämd. Sov dåligt. Jag tröståt och gick upp i vikt. När jag såg mig i spegeln kände jag inte riktigt igen mig själv. Jag såg sjuk ut.

På vårdcentralen hade man tagit en massa prover. Allt var normalt sade läkaren. Så gick jag till en naturmedicinare på orten som gjorde irisdiagnostik. Du har problem med sköldkörtel och magen sade hon. Jag åt porcine och enzymtabletter. Men jag blev inte bättre utan slutade efter en period. Men jag hade i alla fall fått veta något om vad mina hälsoproblem bestod i. Jag kände mig tacksam över att jag fått en pusselbit, men hur skulle jag gå vidare.

En dag satt jag vid datorn och googlade när jag fick fram MISTELGÅRDEN. Jag minns att jag blev förvånad för jag trodde inte att sådana GENUINA hälsohem, med HELHETSSYN existerade. Jag ringde Anette Kozica och där i samtalet kom jag till insikt, att om jag skulle bli frisk så måste jag gå till GRUNDEN. Göra en helrenovering. Jag fick en stark känsla att jag skulle resa dit, och att det fanns förutsättningar att dom skulle kunna hjälpa mig.

Det blev en FANTASTISK vecka, över förväntan, och blev en vändpunkt för mig. Redan efter 4:e dagen började jag känna skillnad. Som om det kom in ljus och syre i kroppen. Det var som att det började porla i kroppen och spira i själen.

Vi började dagen med "medicindrinkar". Sedan fortsatte vi med morgongymnastik (en frivillig kurs som Irene ledde) för att få igång energiflöde, och rörelser som stimulerade tarm och leder. Vi avslutade med meditation framför brasan i öppna spisen, där vi tonade in på vårt hjärta. Under dagen gick man på olika välgörande behandlingar. Alla fick vad dom behövde. Det kändes ju lyxigt att bli så omhändertagen. Man kände att alla hade STOR KUNSKAP inom sitt yrkesområde. Allt var så GENOMTÄNKT och BRA.

Anette och Irene är så inkännande och intuitiva och det ger STORT FÖRTROENDE. Man jobbar och ger utifrån sitt HJÄRTA. Det känner man på VÄRMEN som finns där. Allt känns så ÄKTA.

Utifrån köket kunde man ofta höra GLÄDJE och skratt. Det smittar ju också av sig på välbefinnandet. Dom var alltid så vänliga när man kom med sina frågor. GOD vegetarisk MAT lagade dom, som lades upp vackert till servering. Det såg så inbjudande ut med tända ljus och så. Jaa det finns så mycket HELANDE ENERGIER på Mistelgården.

Nu har jag varit hemma en period. Det känns som jag tagit med mig Mistelgårdens helande energier hem till mitt hjärta. Jag har fått ett lugn inombords. Det känns som om KROPP och SJÄL kommit i BALANS. Jag har fått mer LIVSLUST och sover bättre. Jag håller kontakt med Anette och får rådgivning hur jag går vidare med kost och naturmediciner. Jag mår så bra av maten jag äter. Går ner i vikt och känner mig lättare. Jag fortsätter med gymnastik och meditation, och varje dag tränar jag på att lyssna in vad hjärtat säger till mig.

Det här är det BÄSTA jag gjort. TACK ALLA NI PÅ MISTELGÅRDEN. Jag tänker ofta på er. Hoppas jag får möjlighet att träffa er igen. TUSEN TACK.

Varma hälsningar

Margareta N

Comments are closed.