Mina tarmfickor masserades bort

Jag heter Peter och är lite över 50 år och bor i västra Götaland. Anledningen till att jag kom i kontakt med Mistelgården var att jag under 2015 fick väldigt försämrad livskvalitet genom en penicillinkur som förändrade bakteriefloran i tjocktarmen. Jag gick i genom en mängd undersökningar och det enda som sjukvården hittade som inte var som det skulle vara - var att jag hade en mängd tarmfickor. Det var ingen som tänkte mer på det för man letade efter andra saker. Jag var nämligen riktigt dålig.

Efter ett halvår började de värsta besvären lägga sig. Men en ryggvärk som blev allt mer intensiv började smyga sig på och olika värden, bland annat levervärde och blodtrycket, visade sig vara dåliga. De hade alltid varit bra förut. Det ska poängteras att jag aldrig har rökt och är måttlig med alkohol samt att under tiden som värdena blev sämre var under den period i mitt liv som jag var mest aktiv ur ett kroppsligt perspektiv. Jag gick på gym minst tre gånger veckan och höll på med andra fysiska aktiviteter utöver det. För det var det rådet jag fick ifrån sjukvården.

Jag insåg att jag måste hitta andra vägar. Min kiropraktor tipsade mig om Mistelgården. Det var en sträcka på drygt 30 mil enkel väg. Men jag tyckte att jag inte hade något att förlora. Tarmsköljningarna inklusive magmassage tillsammans med olika probiotica som jag inköpte på plats gjorde att ryggvärken försvann på ett tidigt stadium. Detta uppmuntrade mig till att fortsätta behandlingen. Så jag åkte ner sammanlagt åtta gånger för behandling.

De personerna som masserade mig sade också att de i stor utsträckning skulle kunna massera bort mina tarmfickor. Ett halvår efter att jag hade avslutat min behandling fick jag en kallelse till en ny endoskopi i Göteborg. Den visade att jag endast hade två mindre tarmfickor kvar. Läkaren var förbryllad och hävdade att tarmfickor endast kan avlägsnas på kirurgisk väg. Ja, detta är min berättelse om hur Mistelgården har hjälpt mig.

/Peter

Comments are closed.